Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης διαλύει τον αρραβώνα του - Η Δρόσω καταφεύγει στη Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης διαλύει τον αρραβώνα του - Η Δρόσω καταφεύγει στη Μυρσίνη

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες". Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δραματικές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαμε.

Βρισκόμαστε σε καθοριστικό σημείο, καθώς η Ασημίνα έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για να αποτρέψει τον γάμο της Δρόσως στο επεισόδιο της Δευτέρας και πριν το φινάλε της σειράς για φέτος. Έτσι, ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από τη Δρόσω να χωρίσουν. Εκείνη θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης.

Τι θα δούμε την Τρίτη (30/06)

Ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από την Δρόσω να χωρίσουν. Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματά του κι αποχαιρετά την Ουρανία. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο κι εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης. Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, ένα τηλέφωνο θα τα ανατρέψει όλα.

Τι θα δούμε την Τετάρτη (01/07)

Τέσσερις μήνες μετά, και η ζωή στο Διαφάνι κυλάει γι’ άλλους όμορφα, γι’ άλλους δύσκολα και γι’ άλλους βασανιστικά. H Δρόσω, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου, για να λήξει κι επίσημα ο γάμος τους. Παράλληλα, ο Συνεταιρισμός δυναμώνει ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή του. Η Ανέτ με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο. Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας, η οποία δείχνει να βουλιάζει, μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί. Την ίδια ώρα, το μυστικό τους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό, αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network