Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ελένη θυσιάζεται για τις αδερφές της

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ελένη θυσιάζεται για τις αδερφές της
Η Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Πολλές ανατροπές μας περιμένουν στη δεύτερη σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες". Νέο spoiler δίνει πληροφορίες για το πώς θα βρεθεί η Ελένη στη φυλακή.

Γεμάτη ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις θα είναι η δεύτερη σεζόν στις “Άγριες Μέλισσες”, που θα επιστρέψει στις οθόνες μας από το φθινόπωρο. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με την κανονική ολοκλήρωση του α’ κύκλου στο 150ο επεισόδιο και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μέσα από τα spoilers, στη δεύτερη σεζόν η ιστορία θα μεταφερθεί στη δεκαετία του ’60, όπου θα δούμε την Ελένη στη φυλακή και τη Δρόσω να βρίσκεται στην Αθήνα, καταλήγοντας σε οίκο ανοχής της Τρούμπας στον Πειραιά, όπου κάποια στιγμή θα τη δει ένας συγχωριανός της από το Διαφάνι.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, η Θεοδοσία θα παραδώσει τα στοιχεία που βρήκε, δηλαδή το γράμμα του Γιάννου όπου αποκαλύπτεται η ενοχή των αδελφών Σταμίρη, στον ενωμοτάρχη.

Ο Προύσαλης για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με χειροπιαστές αποδείξεις για τον φόνο του Σέργιου και σοκάρεται. Είχε υποσχεθεί να προστατεύσει τις αδελφές Σταμίρη όταν έμειναν ορφανές, αλλά μπροστά στην κατηγορία του φόνου, δεν μπορεί να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Ωστόσο, η Ελένη αναμένεται να αποδείξει για ακόμη μία φορά την αγάπη και την αφοσίωση που έχει για τις αδελφές της. Η Ελένη αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τον φόνο του Σέργιου προκειμένου να σώσει την Ασημίνα και την Δρόσω. Όλο το Διαφάνι είναι σοκαρισμένο από την αποκάλυψη πως σκότωσε τον άντρα της την πρώτη νύχτα του γάμου.

Η Ελένη θυσιάζεται για τις αδελφές της και μπαίνει μόνο εκείνη στη φυλακή. Θεωρεί πως η ίδια ευθύνεται που ο Σέργιος μπήκε στο σπίτι τους και είχε αυτή την κατάληξη. Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι σοκαρισμένες, αλλά ελπίζουν να καταφέρει η Ελένη να αθωωθεί.

Στο μεταξύ, άλλο spoiler δίνει πληροφορίες για τα μεταγενέστερα επεισόδια της σειράς, αναφέροντας πως η Ελένη θα δεχτεί επιθέσεις μέσα στη φυλακή από συγκρατούμενές της, αλλά και από τον διευθυντή της φυλακής, που θα τον υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μετά θα την ερωτευτεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα