Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το χωριό θέλει να λιντσάρει τη Λενιώ

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το χωριό θέλει να λιντσάρει τη Λενιώ

Οι κάτοικοι στο Διαφάνι θέλουν να λιντσάρουν τη Λενιώ μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Σέργιου. Η Μυρσίνη θα να αναγκαστεί να υποκύψει στους εκβιασμούς του Κυπραίου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 διανύει τις αρχές της δεύτερης σεζόν της.

Το “Πρωινό” έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής, στο οποίο η Λενιώ παραδίδεται στις αρχές και η Μυρσίνη δέχεται εκβιασμό από τον Θωμά.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα spoiler που έκανε η εκπομπή οι κάτοικοι στο Διαφάνι ετοιμάζονται να λιντσάρουν τη Λενιώ, μετά την ομολογία της για τη δολοφονία του Κυπραίου. Η Μυρσίνη θα υποκύψει στον εκβιασμό του Κυπραίου και θα ζητήσει χρήματα από την Ανέτ. Μάλιστα η Μυρσίνη φημολογείται ότι θα βοηθήσει την Ελένη ενόψει της δίκης.

Η σύνοψη του αποψινού επεισοδίου

Μια αποκάλυψη βόμβα θα φέρει την Ελένη και τις αδελφές της αντιμέτωπες με το μεγάλο τους μυστικό. Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να βοηθήσει την Ελένη, εκβιάζει τη Μυρσίνη κι εκείνη αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Ανέτ. Θα της αποκαλύψει, όμως, τον πραγματικό λόγο που τα θέλει; Τι θα γίνει αν μάθει ο Δούκας για τον Κυπραίο και τη Μυρσίνη;

Ο Κλεομένης βρίσκεται αντιμέτωπος με το ψέμα του. Δεν είναι, όμως, διατεθειμένος να παραδοθεί άνευ όρων και προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να βρουν μια λύση ώστε να είναι και οι δυο κερδισμένοι…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα