Άγριες Μέλισσες – Spoilers: Ο βιασμός, η δηλητηρίαση και η εγκυμοσύνη

Άγριες Μέλισσες – Spoilers: Ο βιασμός, η δηλητηρίαση και η εγκυμοσύνη
Η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες Youtube / @ANT TV Greece

Συγκλονιστικά spoilers για τη συνέχεια της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Θρίλερ με τον εγκλεισμό της Ελένης στη φυλακή. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Αντίστροφα μετρούν οι τηλεθεατές για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, που θα κάνουν πρεμιέρα στις οθόνες μας τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με τον β’ κύκλο στον ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές ήδη από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, καθώς πολλές αλήθειες θα βγουν στο φως, με κυριότερη την αποκάλυψη πως η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο.

Όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη μάθουν για τον φόνο του παιδιού τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα ώστε η Ελένη να “πληρώσει”.

Αρχικά, ο Δούκας θα κλείσει συμβόλαιο θανάτου και θα πυροβολήσουν την Ελένη μέσα στο δικαστήριο, αλλά η σφαίρα τελικά θα σκοτώσει τη Θεοδοσία, η οποία δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν.

Έπειτα, όσο η Ελένη θα βρίσκεται στη φυλακή, η Μυρσίνη θα δωροδοκήσει τις συγκρατούμενές της για να τη δηλητηριάσουν, αλλά την τελευταία στιγμή η Λενιώ θα σωθεί.

Spoilers για την Ελένη στη φυλακή

Τα βάσανα της Ελένης στη φυλακή όχι μόνο δεν θα σταματήσουν, αλλά μέρα με τη μέρα θα γίνονται χειρότερα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Λενιώ θα υποστεί πολλά βασανιστήρια τόσο από τις συγκρατούμενές της, όσο και από τον Διευθυντή, αλλά και τον Δεσμοφύλακα των φυλακών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους δύο θα βιάσει την Ελένη μέσα στη φυλακή, ενώ στη συνέχεια θα την ερωτευτεί παράφορα.

Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την Λενιώ να μένει έγκυος μετά τον βιασμό της, χωρίς να το γνωρίζει, και πως όταν ο Δεσμοφύλακας και ο Διευθυντής το ανακαλύψουν θα προσπαθήσουν να της κάνουν έκτρωση εν αγνοία της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα