Άγριες Μέλισσες: Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με τον φρέντο και το κινητό

Άγριες Μέλισσες: Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με τον φρέντο και το κινητό

Σε μια από τις φωτογραφίες από το φινάλε, στο τραπέζι πίσω από τη Δρόσω υπάρχει ένα πλαστικό ποτήρι από καφέ και ένα κινητό - Η αλήθεια για τη "γκάφα".

Φινάλε για φέτος είχαμε για τις Άγριες Μέλισσες με ένα επεισόδιο που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Το επεισόδιο παρακολούθησαν 2.236.000 τηλεθεατές έστω για ένα “πέρασμα” του ενός λεπτού. Η τηλεθέαση της Πέμπτης ξεπέρασε κυριολεκτικά κάθε προσδοκία, αφού είχε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 40,9%, ενώ σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό του 47,3% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Στο δυναμικό κοινό (18-54), οι “Άγριες Μέλισσες” είχαν μέσο όρο 36,2%, με τα ποσοστά τηλεθέασης να “αγγίζουν” το 42,2% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Κατά τη διάρκεια της προβολής του φινάλε, το Twitter πήρε “φωτιά” με τους χρήστες – όπως ήταν αναμενόμενο – να σχολιάζουν τις εξελίξεις. Την ώρα λοιπόν του “καφενειακού” σχολιασμού των social media, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που τράβηξε τα βλέμματα.

Στο εν λόγω καρέ εικονίζεται η Δρόσω να κοιτάζει με θλίψη την άδεια καλαθούνα όπου λίγο πριν είχε το μωρό που έδωσε στην οικογένεια της αδερφής της.

Πίσω της εικονίζεται ακολούθως ένα τραπέζι όπου πάνω του βλέπει κανείς μια κανάτα, μια λεκάνη, κεριά, ένα πλαστικό ποτήρι “φρέντο” κάποιας αλυσίδας καφέ και ένα κινητό τηλέφωνο. Πράγματα που δεν θα έβλεπε κανείς το 1950 φυσικά.

Τα… ξεχασμένα αντικείμενα, στα δεξιά της παρακάτω εικόνας.

 

Πολλοί έκαναν λόγο για “γκάφα μεγατόνων” της παραγωγής, σε ένα περιστατικό που τους θύμισε την αντίστοιχη απροσεξία στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones.

Ωστόσο, τελικά το επίμαχο καρέ προέρχεται από τις πρόβες της σειράς του ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι πως το σκηνικό δεν έπαιξε στον “αέρα” του τελευταίου επεισοδίου, αλλά κάπως διέρρευσε το backstage και κυκλοφόρησε στο Twitter την ώρα της προβολής.

 

Η κανονική σκηνή στο 28ο λεπτό του τελευταίου επεισοδίου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα