Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος, η ταπείνωση στη δουλειά και η Χαρούλα Αλεξίου

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος, η ταπείνωση στη δουλειά και η Χαρούλα Αλεξίου
Ο Αντίνοος Αλμπάνης στο The 2night show Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και πώς τον άλλαξε, για τις δουλειές στις οποίες τον απέρριψαν και για τη σειρά που θα τον δούμε φέτος.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/03) ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και πώς τον έχει αλλάξει, για το MeToo, αλλά και για τις δουλειές στις οποίες θα τον δούμε φέτος.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο

“Μετά την περιπέτειά μου με τον καρκίνο, αποφάσισα να είμαι πιο ειλικρινής κι εξωστρεφής με τους ανθρώπους. Γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνουμε κι αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχω πολλή ανάγκη τη συντροφιά και το μοίρασμα. Όσο τα κρατάμε για εμάς είναι σαν καρκίνωμα, δεν είναι φυσιολογικό κι υγιές. Να επικοινωνούμε το πρόβλημά μας και να μη ντρεπόμαστε για το οτιδήποτε έρχεται μπροστά μας. Δεν έχουμε έρθει με κάποιο εγχειρίδιο στη ζωή να μάθουμε πως να αντιμετωπίζουμε αυτά τα πράγματα”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Ήμουν πάρα πολύ αυτάρκης, είχα χτίσει ένα πολύ ωραίο “κάστρο” στο σπίτι μου, το οποίο το έλεγχα με τρομακτική ακρίβεια, ήξερα που είναι τι και για ποιο λόγο, πότε θα έρθει μια παρέα να περάσουμε καλά και πότε θα τους διώξω για να μείνω μόνος μου. Όλα ήταν μελετημένα πολύ καλά. Αλλά αυτό το κάστρο δημιουργεί μία ψευδαίσθηση ευτυχίας και ηρεμίας. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να ζει μόνος του, είναι επίπλαστο. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η λύτρωση είναι που μου δίνει χαρά, το ότι δεν ντρέπομαι να συζητάω πράγματα, να τους κοιτάζω στα μάτια και να επικοινωνώ αυτό που μου συμβαίνει. Είναι ωραίο να τη μοιράζεσαι τη ζωή”.

Μιλώντας για τους ανθρώπους γύρω του, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε: “Στην περιπέτειά μου κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μπορούν να σου συμπαρασταθούν όσο εσύ τους επιτρέπεις. Όσο εγώ δεν τους επέτρεπα, τους άφησα σε μία απόσταση και αυτοί απλώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Όταν εγώ επέλεξα να ανοίξω την αγκαλιά μου και να δεχτώ την φροντίδα τους τότε όλοι ήταν παρόντες και αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Πολλές φορές ζούμε σαν να μας χρωστάει η ζωή, ενώ δεν μας χρωστάει”.

Η δουλειά του και πού θα τον δούμε φέτος

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε και στις δουλειές που έχει κάνει τόσα χρόνια ως ηθοποιούς, αλλά και για τις απορρίψεις που έχει δεχτεί, καθώς και για το MeToo. Όπως είπε:

“Έκανα μια συζήτηση για μια δουλειά στο εξωτερικό και τελικά μου είπαν ότι δεν θα με πάρουν γιατί έχεις πολύ σεξαπίλ, ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαι πιο «παιδί της διπλανής πόρτας». Είναι ένας υπέροχος τρόπος να απορρίπτεις κάποιον σε δουλειά. Ειλικρινά δεν έχω κλάψει επειδή με απέρριψαν. Έχω κλάψει από απορρίψεις ενώ με έχουν πάρει στη δουλειά. Να με παίρνουν στη δουλειά και να με απορρίπτουν, να με μειώνουν και να με ταπεινώνουν, ήταν μια διαδικασία οδυνηρή για μένα. Πάνω σε αυτό έχει χτιστεί όλο το Metoo. Δεν ξέρω αν στα αλήθεια θα σταματήσουν οι κακοποιητές“.

Τον γνωστό ηθοποιό θα δούμε φέτος σε μια συνεργασία με τον Σωτήρη Τσαφούλια, τον σκηνοθέτη του “Έτερος Εγώ”, αλλά και στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο “Ο Δάσκαλος“. Εκεί, μάλιστα, θα παίζει μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα