Bachelor 2: Η “ανάποδη” δοκιμασία και η ξαφνική αποχώρηση

Bachelor 2: Η “ανάποδη” δοκιμασία και η ξαφνική αποχώρηση
Bachelor 2 Glomex

Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε σε μία από τις κοπέλες του "Bachelor 2" πως θα πρέπει να αποχωρήσει, καθώς δεν ταιριάζουν. Η δοκιμασία με την οποία έκρινε αν έχει χημεία με τα κορίτσια.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία κοπέλα από τη βίλα του “Bachelor 2” το βράδυ της Τετάρτης (22/09), καθώς ο Αλέξης Παππάς είχε να της ανακοινώσει μια σημαντική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας Bachelor κάλεσε σε ραντεβού την Φαίη και την Άντρεα, αλλά τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Τους είπε πως όλο αυτό το διάστημα ήταν ιδιαίτερα σκεπτικός και ότι ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό, που δεν θα πρέπει να ξοδεύεται άδικα.

Σε αυτό το πλαίσιο, τους εξέφρασε τους προβληματισμούς του σχετικά με το αν ταιριάζει μαζί τους και στο τέλος τους ανακοίνωσε πως με μία από τις δύο δεν θα συνεχίσει το ταξίδι αυτό, καθώς θεωρεί ότι δεν έχουν χημεία. Αυτή η κοπέλα ήταν η Άντρεα.

“Στεναχωριέμαι που φεύγω σήμερα, αλλά αισθάνομαι καλά γιατί έδειξα τον εαυτό μου. Δεν κρατάω κακίες, εύχομαι τα καλύτερα στον Αλέξη και να αριστεύσει στην τέχνη του έρωτα και της αγάπης”, δήλωσε η ίδια κατά την αποχώρησή της.

Έπειτα, ο Αλέξης Παππάς έμεινε μαζί με την Φαίη και αποφάσισε να κάνουν μαζί ανάποδο aerial yoga, ώστε να έρθουν ακόμη πιο κοντά.

Μάλιστα, της είχε και μια έκπληξη, αφού όταν τελείωσαν της προσέφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, με το οποίο εξασφαλίζει την παραμονή της στο σπίτι για μία ακόμη βδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την δοκιμασία με το aerial yoga και με συναφείς ασκήσεις γυμναστικής είχε δοκιμάσει προηγουμένως ο Αλέξης Παππάς και με άλλες κοπέλες, ωστόσο, τα πράγματα δεν είχαν πάει και τόσο καλά…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα