Beverly Hills 90210: Η συγκινητική αναφορά στον Luke Perry

Beverly Hills 90210: Η συγκινητική αναφορά στον Luke Perry
Μπράντον και Ντίλαν, Μπέβερλι Χιλς Youtube

Η γνωστή σκηνή-σύμβολο της ομορφιάς των νιάτων. Ντίλαν και Μπράντον σε ένα ανοιχτό αμάξι και ο πρώτος αναφωνεί: "Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου!".

Η σειρά που άφησε ιστορία και που συνδέθηκε με τα άγρια νιάτα και την εφηβεία, επέστρεψε στις οθόνες μας στις 7 Αυγούστου 2019, ως Beverly Hills 90210, με νέα επεισόδια και ίδιους πρωταγωνιστές, στην ώριμη πλέον ηλικία τους.

Με την επιστροφή όμως της παρέας είναι αισθητή η απουσία ενός μέλος. Ο Luke Perry, ευρέως γνωστός και αγαπητός στον κόσμο από τον ρόλο του Ντίλαν Μακ Κέι (από το 1990 έως το 1995 και επέστρεψε το 1998 μέχρι το φινάλε της σειράς το 2000), δεν είναι πια μαζί μας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, τον περασμένο Μάρτιιο ύστερα από οξύ εγκεφαλικό.

Στο πρώτο επεισόδιο της ώριμης – πλέον σεζόν του Beverly Hills, λίγο πριν το φινάλε, η Κέλι και η Ντόνα, με μάτια βουρκωμένα, παρακολουθούν στην τηλεόραση μία χαρακτηριστική σκηνή με τον Μπράντον και τον Ντίλαν. Στη συγκεκριμένη σκηνή φαίνεται ο Luke Perry να λέει: “Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου!”.

Σε εκείνο το σημείο η εικόνα παγώνει, και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό με το κείμενο: “Για τον φίλο μας, Luke Perry. 1966-2019”.

Ο ρόλος του Λουκ Πέρι, ήταν αυτός του αντισυμβατικού κι ατίθασου νέου, ενώ λειτούργησε και ως “μήλο της έριδος” ανάμεσα στις άσπονδες φίλες Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι) και Κέλι (Τζένι Γκαρθ).

Ο νέος κύκλος της σειράς Beverly Hills 90210 περιλαμβάνει έξι επεισόδια. Οι πρωταγωνιστές συναντιούνται ξανά μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot. «Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε;», λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα