Χαμός στο GNTM: Οι κριτές τσακώθηκαν για τη λήψη της Όλγας

Χαμός στο GNTM: Οι κριτές τσακώθηκαν για τη λήψη της Όλγας
Η κριτική επιτροπή του GNTM 4 glomex

Μεγάλη η ένταση στο GNTM 4. Η λήψη της Όλγας, δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, έφερε σε έντονη διαφωνία τους κριτές.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 4 παρακολουθήσαμε, μέσα από τη συχνότητα του Star, ένα φαντασμαγορικό σόου, με την Ελένη Φουρέιρα να κάνει μια εντυπωσιακή guest star εμφάνιση.

Τα επίδοξα μοντέλα, τα οποία έγιναν και πάλι 13 μετά την επιστροφή των παλιών παικτών, κλήθηκαν να περπατήσουν στην πασαρέλα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου υπό τους ήχους των τραγουδιών της Ελένης Φουρέιρα, δίπλα στην οποία θα έπρεπε να σταθούν και να χαρίσουν στον φωτογραφικό φακό μια δυναμική πόζα.

GNTM 4: Ένταση στο πλατό για τη λήψη με τη Φουρέιρα

Μια μεγάλη κόντρα υπήρξε στο επεισόδιο της Τρίτης, με τη φωτογραφία της Όλγας, δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, να διχάζει την κριτική επιτροπή του show και να φέρνει την έντονη διαφωνία ανάμεσα στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της για τη φωτογραφία του μοντέλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δε θα ήθελες να κοιτάζει το φακό σε μια τέτοια πόζα; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια! Όποιος φέρνει μια άλλη άποψη, να μην τον ακούσουμε ποτέ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου;”.

“Ακούνητη η Φουρέιρα στη λήψη και δίπλα έχουμε ένα άλλου είδους άγαλμα. Είναι κούκλα, είναι ακριβώς το ζητούμενο…. Θα τρελαθούμε τώρα μετά από τόσα χρόνια, θα τους τρελάνουμε και αυτούς”, είπε η Ζενεβιέβ.

“Φαίνεσαι συνοδευτική δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα”, είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Σκουλός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα