Χάρης Βαρθακούρης: Ο πατέρας μου μπέρδεψε το “Big Brother” με το “Fame Story”

Χάρης Βαρθακούρης: Ο πατέρας μου μπέρδεψε το “Big Brother” με το “Fame Story”
Ο Χάρης Βαρθακούρης στο "The 2night show" Glomex

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την σύζυγό του Αντελίνα και για το πώς την ερωτεύτηκε ξανά, ενώ αναφέρθηκε στην άποψη του πατέρα του Γιάννη Πάριου για τις εκπομπές που παρουσίασε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/03) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μίλησε για τον γάμο του και την τηλεοπτική συνεργασία του με την σύζυγό του Αντελίνα, για την παρουσίαση του “Big Brother”, αλλά και για τα σχόλια που του έκανε ο πατέρας του Γιάννης Πάριος για τις εκπομπές που παρουσίασε.

Ο γάμος και η συνεργασία με την Αντελίνα

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τη συνεργασία του με την σύζυγό του, Αντελίνα, στην τηλεόραση, δηλώνοντας πως δεν άλλαξε καθόλου τον γάμο τους, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα έκανε ξανά πρωινό, γιατί δεν είναι κουτσομπόλης. “Κακό δεν μας έκαναν οι αλλαγές με την τηλεόραση. Είμαστε ακόμα μαζί. Δεν καθόμαστε με το ζόρι, είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά”, τόνισε.

Αναφερόμενος στην αλλαγή που έκανε η Αντελίνα στα μαλλιά της, βάφοντάς τα μαύρα, είπε: “Η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα που την γνώρισα. Έγινε ξανθιά εξαιτίας της τηλεόρασης. Αν δεν είσαι ξανθιά δυστυχώς δεν έχεις μέλλον. Το 2017 που έκανε τα βήματά της, το άνοιγε κάθε μέρα για να μου το φέρει εμένα μαλακά. Μέχρι που έγινε κατάξανθη και δεν τη αναγνώριζα. Και πριν λίγες μέρες τα άλλαξε και ήρθε σπίτι και είδα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα. Όταν την έβλεπα παλιά από πίσω ως ξανθιά δεν την καταλάβαινα”.

Τα σχόλια του Πάριου για τις εκπομπές του

Ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε, επίσης, στα σχόλια του πατέρα του για τις εκπομπές που παρουσίασε. Όπως είπε, για το “Globetrotters” δεν του είπε ποτέ τίποτα και έκανε σαν να μην υπήρχε, σε αντίθεση με το “Big Brother”.

“Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Big Brother” πήρα τον πατέρα μου πρώτο τηλέφωνο. Μου είπε να το κάνω αρκεί να μην προσβάλω τα παιδιά, αν δεν τραγουδάνε καλά. Το μπέρδεψε με το Fame Story. Του είπα πατέρα το άλλο είναι που κλείνονται μέσα στο σπίτι, το παρουσίαζε ο Μικρούτσικος. “Αν είναι καλά τα λεφτά κάν’ το”, μου είπε. Με πήρε τηλέφωνο στο πρώτο break του πρώτου επεισοδίου, νόμιζε ήταν ζωντανό. Είναι γνωστό ότι το πρώτο επεισόδιο του Big Brother είναι πάντα μαγνητοσκοπημένο. Με πήρε και μου είπε: “Μπράβο γιε μου, μπράβο αγόρι μου, μια χαρά, τον Μικρούτσικο να προσέχεις”.

Ο Χάρης Βαρθακούρης για τη μουσική του

Τέλος, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για το νέο τραγούδι που κυκλοφορεί μετά από 12 χρόνια, ενώ ανέφερε πως έχει διάφορες μουσικές προτάσεις, αλλά όχι από σχήματα για να τραγουδήσει σε νυχτερινά κέντρα με άλλους καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα