Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι

Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι

Το '80 "πέρασε" από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές. Καμία δεν συγκρίνεται, σε επιτυχία, με εκείνη που την έκανε γνωστή σε όλον τον πλανήτη αυτήν τη δεκαετία. Δες ποιο είναι το κορίτσι της φωτογραφίας.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίες είχε συμμετοχή στις μεγαλύτερες, πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’80. Δουλειές, όπως το “Η όμορφη και το τέρας”, το “Facts of life”, στο “Blossom” και το “MacGyver”, όπου προσελήφθη για ένα πέρασμα και έμεινε για κάποια επεισόδια.

Ας αποκαλύψουμε ποια είναι

"The Raiders Minimization" -- Sheldon (Jim Parsons, right) seeks revenge after Amy (Mayim Bialik, left) ruins one of his favorite movies, on THE BIG BANG THEORY, Thursday, Oct. 10 (8:00 â 8:31 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Michael Yarish /Warner Bros. é2013 Warner Bros. Television. All Rights Reserved. é2013 Warner Bros. Television. All Rights Reserved.

Από το 1995 έως το 2005, η Mayim Bialik έκανε κυρίως voice-over (δάνειζε τη φωνή της) για καρτούν, μέχρι να πάρει πτυχίο νευροχειρουργού από το UCLA (την είχαν δεχθεί και στο Yale, όπως και στο Harvard, αλλά έπειδη είχε δουλειές στην υποκριτική έμεινε στο Los Angeles). Μετά παντρεύτηκε, απέκτησε δυο παιδιά και επέστρεψε το 2010 στη μικρή οθόνη. To 2010 της πρότειναν το ρόλο της “φίλης που δεν είναι κοπέλα” του Sheldon Cooper, στο The Big Bang Theory. Στο 8ο επεισόδιο υπέγραψε ως μόνιμο μέλος της σειράς και έγινε η γνωστή σε όλους, Amy Farrah Fowler.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα