DWTS: Ανατροπή με έκτακτη αποχώρηση και πρόωρη αυλαία – Πότε είναι ο τελικός

DWTS: Ανατροπή με έκτακτη αποχώρηση και πρόωρη αυλαία – Πότε είναι ο τελικός

Ένα ακόμη ζευγάρι αποχώρησε εκτάκτως από το DWTS. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως το μουσικοχορευτικό σόου θα ρίχνει αυλαία νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Η ημερομηνία που έδωσε.

Με ένα έκτακτο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (23/01) το Dancing With The Stars στο Star, από το οποίο δεν έλειψαν οι ανατροπές.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μπέσσυς Αργυράκη, που έδωσε την θέση της στον Έντουαρντ Στεργίου, τα πέντε εναπομείναντα ζευγάρια χόρεψαν και έβαλαν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο DWTS.

Το συγκεκριμένο live του DWTS ήταν ο ημιτελικός, αφού, όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά στην αρχή της βραδιάς, τα τέσσερα ζευγάρια που θα περνούσαν στην επόμενη φάση, θα ήταν και οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

Στο τέλος της βραδιάς, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχωρεί μια ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε του μουσικοχορευτικού σόου, το οποίο είναι ο Έντουαρντ Στεργίου – που είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στο πλατό – μαζί με την παρτενέρ του Ελισάβετ Μαντάνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο λόγος που το DWTS ρίχνει πρόωρη αυλαία είναι ο φόβος για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού, κάτι που θα οδηγούσε στην αναβολή του σόου. Μάλιστα, έχει δοθεί και η ημερομηνία του τελικού, που θα είναι η Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Τα ζευγάρια – φιναλίστ είναι οι:

  • Ντόμινικ Σταρς και Ειρήνη
  • Βασιλική Μιλλούση και Μαξίμ
  • Τζώρτζια Γεωργίου και Αλέξανδρος
  • Σταύρος Βαρθαλίτης με την Μαρία

DWTS: Τα λόγια του Έντουαρντ για την αποχώρησή του

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα