DWTS: Ο Έντουαρντ χόρεψε ντυμένος εργάτης και το Twitter “τρελάθηκε”

DWTS: Ο Έντουαρντ χόρεψε ντυμένος εργάτης και το Twitter “τρελάθηκε”
Ο Έντουαρντ Στεργίου στο DWTS Star Tv

Ο Έντουαρντ Στεργίου αποθεώθηκε για άλλη μια φορά στο Twitter κατά την εμφάνισή του στο DWTS. Ανέβηκε στη σκηνή ντυμένος σέξι εργάτης και εντυπωσίασε τον γυναικείο πληθυσμό.

Για δεύτερη Κυριακή το “Dancing with the Stars” με παρουσιαστές την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή ενθουσίασε τους τηλεθεατές.

Τα 16 ζευγάρια που συμμετέχουν στο μουσικοχορευτικό show έβαλαν τα δυνατά τους για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με κάποια από αυτά να ξεχωρίζουν και άλλα να σημειώνουν χαμηλές βαθμολογίες. Στο δεύτερο επεισόδιο ήρθε και η πρώτη αποχώρηση, με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την ντάμα του Έφη να αποχαιρετούν το πρόγραμμα.

Το Twitter, πάντως, έχει ξεχωρίσει ήδη τους αγαπημένους του συμμετέχοντες και ο Έντουαρντ Στεργίου είναι ένας από αυτούς. Η αγάπη που του έχει το κοινό, άλλωστε, είναι γνωστή από την συμμετοχή του στο GNTM 3, μέσα από το οποίο απέκτησε πολλούς θαυμαστές και ειδικά θαυμάστριες, με τον γυναικείο πληθυσμό να τον χαρακτηρίζει “σέξι”.

Ο Έντουαρντ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Twitter τόσο την προηγούμενη βδομάδα, λόγω των σχολίων της Βίκυς Καγιά, όσο και αυτή την Κυριακή, καθώς εμφανίστηκε στη σκηνή ντυμένος εργάτης, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που τον κολάκευε. Όπως ήταν λογικό η εμφάνισή του όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά αποθεώθηκε.

Οι αντιδράσεις για τον Έντουαρντ στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα