DWTS: Το ανελέητο τρολάρισμα του Twitter στην Καγιά για τον Έντουαρντ

DWTS: Το ανελέητο τρολάρισμα του Twitter στην Καγιά για τον Έντουαρντ
Βίκυ Καγιά - Έντουαρντ Στεργίου Youtube / Star

Συνάντηση κορυφής από το GNTM 3 στο Dancing with the stars. Η Βίκυ Καγιά εκθείασε τον Έντουαρντ Στεργίου, αλλά το Twitter γέλασε, γιατί το Twitter θυμάται!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (17/10) στο Star το “Dancing with the stars”, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του project είναι και ο Έντουαρντ Στεργίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, όπου κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Βέβαια, παρά την υποστήριξη και την αποθέωση που λάμβανε από τον κόσμο, ο Έντουαρντ είχε μια αυστηρή αντιμετώπιση από την Βίκυ Καγιά που ήταν τότε στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων.

Έτσι, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά χθες βράδυ στο “DWTS” και η Καγιά τον εκθείασε, το Twitter γέλασε, γιατί το Twitter θυμάται!

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να πει πως ήταν λίγο αυστηρή πέρυσι με τον Έντουαρτν, επειδή πιστεύει πολύ σε αυτόν.

Οι χρήστες του Twitter επιδόθηκαν σε ένα απίστευτο τρολάρισμα του εγκωμίου που έπλεξε η παρουσιάστρια του show στον πρώην παίκτη του GNTM, με φαρμακερές ατάκες και memes.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα