Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο Τανιμανίδης προκάλεσε τον Γιώργο Λιανό σε Floss Dance

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο Τανιμανίδης προκάλεσε τον Γιώργο Λιανό σε Floss Dance

Ποιος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας; Οι δύο παρουσιαστές του Survivor διαγωνίστηκαν στη διάσημη χορευτική κίνηση και η μικρή Μαρία έβγαλε το νικητή.

Δεύτερη ημέρα του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” για τη νέα σεζόν, με τους κριτές ετοιμοπόλεμους για δράση. Στη σκηνή ανέβηκε ένα πολυμελές γκρουπ μικρών παιδιών, οι Street Dance Crew, που χόρεψαν για ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση. Με το τέλος του act, ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τον παρουσιαστή του show, Γιώργο Λιανό επί σκηνής σε ένα Floss Dance Challenge. 

Οι δύο παρουσιαστές του Survivor επιδόθηκαν στην γνωστή χορευτική κίνηση που έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο το τελευταίο διάστημα, με την μικρή Μαρία, ένα κοριτσάκι από το γκρουπ που διαγωνιζόταν προηγουμένως να κρίνει το νικητή. Αν και πιστεύουμε πως το κορίτσι επηρεάστηκε από την ισχύ του βασικού παρουσιαστή του reality επιβίωσης, εκείνο επέλεξε ως νικητή τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Δείτε το στιγμιότυπο:

Από τα χθεσινά ταλέντα φαίνεται πως ξεχώρισαν οι “Michailidis X Vag” που διαγωνίστηκαν στην ραπ και τις ρήμες και ξεσήκωσαν το κοινό. 

Ο Θοδωρής, άλλο ένα act σχετικό με την ταχυδακτυλουργία, από τα αγαπημένα του Σάκη Τανιμανίδη, στα οποία ωστόσο είναι πάντα ιδιαίτερα απαιτητικός και αυστηρός. Το κόλπο είχε να κάνει με τράπουλα και πολύ γρήγορα ο παρουσιαστής πάτησε το “X”, παρότι στο τέλος ο Θεσσαλονικιός του έδωσε την γροθιά του, συγχαίροντάς τον για το show. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα