Eric Roberts: “Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, όσο και τη γυναίκα μου”

Eric Roberts: “Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, όσο και τη γυναίκα μου”
Eric Roberts ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Eric Roberts, αδερφός της Julia Roberts, μίλησε στο "The 2night Show" για την σπουδαία καριέρα του, ενώ εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα και την κουζίνα μας.

Μια.. γεύση από Hollywood είχε το “The 2night Show” της Τετάρτης (03/11), με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται στο στούντιο τον ηθοποιό Eric Roberts, αδερφό της Julia Roberts.

Ο Eric Roberts μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για την σπουδαία καριέρα του και την γεμάτη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την Ελλάδα και την κουζίνα μας.

“Έχω παίξει σε περίπου 100 ταινίες, εγώ σταμάτησα να μετράω στις 75, εγώ απλά περνούσα καλά. Έχω μια υπέροχη ζωή, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και ξέρω ότι κάνω την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Πρέπει να νιώθω ευτυχής κάθε μέρα και να δείχνω πόσο τυχερός είμαι. Έχω γυρίσει ταινίες σε όλο τον κόσμο. Τώρα μου τηλεφωνούν απευθείας και μου ζητούν να παίξω στις ταινίες τους, είναι πολύ ωραίο”, τόνισε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε, λέγοντας: “Από το 1978, μέχρι το 1983, πίστευα ότι ο κόσμος ήταν πολύ τυχερός που με γνώρισε. Αλλά μετά το ξεπέρασα, και άρχισα να αγαπώ τη ζωή μου, λόγω της δουλειάς μου, και χάρη στη γυναίκα μου, παντρεύτηκα το 1992, κλείσαμε 29 χρόνια έγγαμου βίου, όλος μου ο κόσμος είναι το άλλο μου μισό. Και ευχαριστώ το θεό για τη γυναίκα που μου χάρισε”.

“Το μόνο που θυμάμαι από τα ελληνικά είναι το ‘είσαι ο φίλος μου’. Τα μόνα που ξέρω για την Ελλάδα είναι από τον φίλο μου τον Γιώργο. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, όσο λατρεύω και τη γυναίκα μου. Είναι εκπληκτική” συνέχισε ο ηθοποιός.

Τέλος, μιλώντας για την υπόθεση Μπάλντουιν, ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι πολύ λίγα όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Είναι πολύ επικίνδυνο να συζητήσουμε για αυτό, γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε. Θα σου πω τι ξέρουμε μέχρι τώρα. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Αυτά ξέρουμε μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε ούτε πότε, πώς, γιατί. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον αγαπώ πολύ. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτό.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα