Game Of Chefs: Το πιάτο που απογοήτευσε τους κριτές – “Είναι ό,τι χειρότερο, δεν τρώγεται”

Game Of Chefs: Το πιάτο που απογοήτευσε τους κριτές – “Είναι ό,τι χειρότερο, δεν τρώγεται”
Game of Chefs glomex

Το πιάτο με θέμα την "ισότητα" που παρουσίασε ο Γιώργος Σπυριδάκης δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές του Game Of Chefs. Απογοητευμένος ο παίκτης αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό.

Το Game Of Chefs επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και με τους τρεις κριτές, Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά να υποδέχονται τους επίδοξους σεφ στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι Blind Taste Test Auditions έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο, για τον Γιώργο Σπυριδάκη, τον Κρητικό υποψήφιο που ταξίδεψε στην Αθήνα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να μεταδώσει το μήνυμα της αγάπης και της ισότητας, μέσα από τη μαγειρική του δεν φάνηκε να είναι η καλύτερή του ημέρα.

Ο νεαρός παίκτης εμφανίστηκε μπροστά στους τρεις κριτές έχοντας μαγειρέψει ένα πιάτο με βασικό υλικό το ψάρι και με θέμα την “ισότητα”, και αν και προσπάθησε να μεταφέρει την ιδέα του πίσω από αυτό, οι κριτές είχαν εντελώς αντίθετη γνώμη. “Εγώ εκνευρίζομαι γιατί έρχεσαι εδώ σε έναν διαγωνισμό και μας φέρνεις ένα πιάτο που ειλικρινά δεν τρώγεται. Είναι πιο πολύ γλυκό παρά… βασικά δεν είναι πιάτο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μουρατίδης και πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο πιάτο είναι ό,τι χειρότερο του έχουν φέρει μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα