GNTM 3: Μεγάλη ανατροπή – Η συγκινητική αποχώρηση του “golden pass”

GNTM 3: Μεγάλη ανατροπή – Η συγκινητική αποχώρηση του “golden pass”
Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι στο GNTM 3 Glomex

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, που είχε πάρει το "golden pass" του GNTM 3, ήταν το μοντέλο που αποχώρησε. Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/10) του GNTM 3, καθώς ένα ατύχημα την ώρα του set οδήγησε σε μία, άδικη για πολλούς από τους παίκτες, αποχώρηση.

Οι 24 διαγωνιζόμενοι/ες φωτογραφήθηκαν καθώς περνούσαν μέσα από ένα καταρράκτη με 2.500 λίτρα γάλα, βγάζοντας δυναμισμό, ενέργεια και αθλητικό στυλ.

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε ένα από τα τρία ντιβασαντάζ που έδωσε ο Ηρακλής και έτσι είχε μόνο μία λήψη, την οποία δεν κατάφερε να βγάλει γιατί είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα.

Το ατύχημά του ήταν η αιτία να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων του Star, καθώς δεν υπήρχε κάποιο “κλικ” για να σχολιάσουν οι κριτές, επομένως δεν μπορούσε να παραμείνει.

Στο πλατό δεν υπήρξε καν δυάδα ή τριάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες, καθώς η αποχώρησή του ήταν αυτονόητη, και έτσι αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές του.

Αντιθέτως, την καλύτερη φωτογραφία στην εν λόγω δοκιμασία είχαν ο Δημοσθένης και ο Αιμιλιάνο, με τον “γύπα” (όπως αυτοαποκαλείται) να παίρνει την πρώτη θέση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version