J2US: Ποιος είναι ο 21χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος που εντυπωσίασε με τη φωνή του

J2US: Ποιος είναι ο 21χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος που εντυπωσίασε με τη φωνή του
Γιάννης Ξανθόπουλος Glomex

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, νικητής του "Rising Star" το 2017 σε ηλικία μόλις 16 ετών, μεγάλωσε. Βρέθηκε ως guest στο "J2US" και εντυπωσίασε κριτές, κοινό και τηλεθεατές.

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στο live του “J2US” το Σάββατο (13/11) ο Νίκος Κοκλώνης, αφού κάλεσε τον 21χρονο Γιάννη Ξανθόπουλο για να τραγουδήσει ως guest, στο πλαίσιο της εμφάνισης νέων καλλιτεχνών στο μουσικοχορευτικό show του Alpha.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος τραγούδησε μερικά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια Ελλήνων τραγουδιστών, ενώ έκλεισε την εμφάνισή του με το πρώτο δικό του τραγούδι με τίτλο “Εδώ Που Φτάσαμε” σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που μεγάλωσε στο Μενίδι και κατάγεται από τον Πόντο, εντυπωσίασε κριτές, κοινό και τηλεθεατές, τόσο με την υπέροχη φωνή του όσο και με την σκηνική του παρουσία.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιάννη Ξανθόπουλο στην τηλεόραση, καθώς ήταν ο νικητής του μουσικού talent show “Rising Star” του ΑΝΤ1 το 2017, σε ηλικία μόλις 16 χρονών!

Τότε, ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε νικήσει στην τελευταία μονομαχία τον “αντίπαλό” του Σωτήρη Καρυστινό, σε μια ψηφοφορία που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Η νίκη κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς το τελικό σκορ ήταν 72,28% για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και 72,14% για τον Σωτήρη Καρυστινό (διαφορά μόλις 0,14%).

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ερμήνευσε το “Έτσι Ξαφνικά” ενώ ο Σωτήρης Καρυστινός το κομμάτι “Σύννεφα του γιαλού” του Γιάννη Χαρούλη. Τα κομμάτια τα επέλεξαν οι ίδιοι. Ο Γ. Ξανθόπουλος είχε περάσει μάλιστα στον τρίτο γύρο του τελικού από την πρώτη φάση ερμηνεύοντας το “Πατρίδα μ’ αραεύω σε” και συγκεντρώνοντας ποσοστό 84% στην αποδοχή του κοινού.

Ο νεαρός ήταν στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ενώ ο έτερος φιναλίστ, ήταν από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Όπως ανακοινώθηκε από την παραγωγή, ο νικητής κέρδισε ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music A.E. αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα