Λεωνίδας Κακούρης: Το φινάλε στις “Άγριες Μέλισσες” θα βαφτεί με αίμα

Λεωνίδας Κακούρης: Το φινάλε στις “Άγριες Μέλισσες” θα βαφτεί με αίμα
Ο Λεωνίδας Κακούρης στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τις ανατρεπτικές εξελίξεις της σειράς, αποκαλύπτοντας ότι το φινάλε θα είναι αιματοβαμμένο.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες”, ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου αποκάλυψε πως το μόνο σίγουρο είναι ότι τέλος θα είναι αιματοβαμμένο…

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που πρόσφατα παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο NEWS 24/7, παρουσίασε αποκλειστικά το νέο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα», εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά, ενώ μίλησε και για τις ανατρεπτικές εξελίξεις της σειράς.

“Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή. Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί”, τόνισε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα