MasterChef 6: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Όσα θα δούμε φέτος

MasterChef 6: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Όσα θα δούμε φέτος
MasterChef 6 Star Tv

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς είναι πανέτοιμοι για το MasterChef 6 που επιστρέφει απόψε στις 21:00. Όλες οι λεπτομέρειες.

Πρεμιέρα κάνει απόψε, Δευτέρα (10/01), στις 21:00 το MasterChef 6, το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα – Τρίτη.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

«Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου»! Αυτό πιστεύουν οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς και αναζητούν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια, δημιουργικότητα! Αυτό είναι το τέλειο “menu” του σωστού μάγειρα για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα!

Αυτή τη σεζόν, οι τρεις chef δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γευτούν άτολμα πιάτα αλλά ακραία πρωτότυπες, τολμηρές δημιουργίες! Δεν θέλουν δικαιολογίες αλλά δουλειά, επιμονή, αγάπη, σεβασμό στα υλικά και φαντασία! Δεν ζητούν απλώς την τελειότητα. Την απαιτούν ξεκάθαρα, για όσους καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 2022!

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 2022.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2022, θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

MasterChef 6: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

Σήμερα (Δευτέρα 10/1 στις 21:00), οι τρεις chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τους πρώτους υποψήφιους μάγειρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, που θα ετοιμάσουν και θα παρουσιάσουν το πιάτο, που θεωρούν ότι μπορεί να τους χαρίσει την πολυπόθητη λευκή ποδιά, το εισιτήριο δηλαδή για την επόμενη φάση του κορυφαίου μαγειρικού διαγωνισμού.

Ποιοι θα κάνουν τη σωστή επιλογή και θα εντυπωσιάσουν με τις γευστικές τους δημιουργίες; Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ή να υπολογίσει το τελικό αποτέλεσμα.

MasterChef 6: Reward Day

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Θα μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και θα τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef στα καλύτερα εστιατόρια. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

MasterChef 6: Οι γνωστοί άγνωστοι

Food and Beverage Manager και στο MasterChef 2022, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Ο έμπειρος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food and Styling Chef του MasterChef 2022 και θα προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση και την αρχιτεκτονική δομή των πιάτων, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να είναι… ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Θα καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους σχετικά με το πως να χρησιμοποιούν νέες υφές, νέες τεχνικές και πώς να διαχειρίζονται τις πρώτες ύλες, ώστε να εξελιχθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες ατομικές αλλά και ομαδικές δοκιμασίες, που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

MasterChef 2022, ένα ακόμα ταξίδι μαγειρικής ξεκινά και ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά με την ανατροπή να κυριαρχεί και με καλεσμένους αναγνωρισμένους chef από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα