MasterChef 6: Ολοκληρώθηκαν τα bootcamp – Ποιοι παίκτες μπήκαν στο σπίτι

MasterChef 6: Ολοκληρώθηκαν τα bootcamp – Ποιοι παίκτες μπήκαν στο σπίτι
MasterChef 6 Instagram

Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που πήραν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef 6. Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο παρά πέντε που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/2) η τρίτη και τελευταία φάση του bootcamp του MasterChef 6 και μετά από έναν μαγειρικό μαραθώνιο δόθηκαν και οι τελευταίες λευκές ποδιές και το “χρυσό εισιτήριο” για το σπίτι του μαγειρικού reality.

Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν για ακόμη μια φορά τους παίκτες στην κουζίνα του MasterChef, τα ζευγάρια σχηματίστηκαν και οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα με κοινό υλικό, ωστόσο για κάποιους από αυτούς το μαγειρικό ταξίδι θα τελείωνε σύντομα.

Πρώτοι μπροστά στους κριτές εμφανίστηκαν ο Πέτρος με τον Θοδωρή, με τον πρώτο να κερδίζει επάξια την είσοδό του στο σπίτι.

Από τη μαγειρική μονομαχία ανάμεσα στον Βασίλη με την Παναγιώτα, νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης, ο οποίος κατάφερε να πείσει τους κριτές.

Ακολούθησαν ο Τζόναθαν με τον Γιώργο, έχοντας ως βασικό υλικό τα φουντούκια, ωστόσο η προσπάθεια του Τζόναθαν εντυπωσίασε τους τρεις σεφ και έτσι η ποδιά του ανήκε δικαιωματικά.

Ο Κύπριος Στέφανος ήταν ο παίκτης που κέρδισε την πολυπόθητη λευκή ποδιά στη μαγειρική αναμέτρηση με τον Βαγγέλη, με την αγωνία του παίκτη να φτάνει στο κόκκινο.


Έχοντα δώσει τον καλύτερό τους εαυτό εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές και ο Γιώργος με τον Νίκο, με τον ίδιο να αναδεικνύεται νικητής.

Σειρά είχαν οι παίκτες από τη δεύτερη ομάδα υποψηφίων που σχηματίστηκε στο bootcamp, με τον Νίκο και τον Χριστόφορο να αναμετρώνται μαγειρικά και τον Χριστόφορο τελικά να κερδίζει τη λευκή ποδιά.

Ο Νικήτας ήταν ο επόμενος παίκτης που κατάφερε να πείσει με το πιάτο του πως αξίζει να βρίσκεται στο μαγειρικό reality και έτσι ο Σταμάτης αποχαιρέτησε οριστικά το παιχνίδι.

Η Μαίρη και ο Πάνος ήταν το επόμενο ζευγάρι που βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ωστόσο η προσπάθεια της Μαίρης δεν έπεισε τους τρεις σεφ, δίνοντας το “χρυσό εισιτήριο” στον Πάνο.

Τζόβι και Ελπίδα αναμετρήθηκαν, όμως οι αστοχίες στο πιάτου του Τζόβι στάθηκαν αρκετές να του κόψουν την είσοδο στον διαγωνισμό και την Ελπίδα να φοράει την πολυπόθητη ποδιά και να μπαίνει επάξια στο σπίτι.

Από τη μαγειρική μάχη μεταξύ του Παναγιώτη και της Καλλιόπης νικήτρια αναδείχθηκε η Καλλιόπη, η οποία υπενθυμίζεται ότι και στον προηγούμενο κύκλο είχε φτάσει μέχρι τη φάση των bootcamp, όμως δεν είχε καταφέρει να αποσπάσει το “εισιτήριο”.

MasterChef 6: Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η απόλυτη ανατροπή ωστόσο ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν πέντε από τους παίκτες που αναμετρήθηκαν στα bootcamp ωστόσο δεν απέσπασαν τη λευκή ποδιά.

Εκεί τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μπροστά από τον καθένα βρισκόταν μια λευκή ποδιά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει πως “φέτος στο MasterChef 6 ψάχναμε 24 να μπουν μέσα στο σπίτι. Τρία golden pins ήταν η πρώτη αλλαγή για φέτος. Ένα έδωσε ο Σωτήρης, ένα ο Πάνος, ένα εγώ. 21 ποδιές είχαν μείνει. Μία από αυτές ήταν η δική μας ποδιά, αυτή που εμείς θα κρατούσαμε για να επιβραβεύσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί μαγειρικά η μέρα του να ήταν καλή, αλλά του αντιπάλου καλύτερη, να μας είχε πείσει ότι το θέλει και αυτός θα είχε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία από εμάς”.

Το γεγονός ότι από τέσσερα ζευγάρια στη δεύτερη φάση του bootcamp δεν προέκυψε κάποιος νικητής, είχε ως αποτέλεσμα να “μείνουν πίσω” τέσσερις ποδιές και έτσι η Αναστασία, ο Δημήτρης, η Τατιάνα, ο Γιώργος και ο Νίκος ήταν οι παίκτες που συμπλήρωσαν την τελική 24άδα του μαγειρικού διαγωνισμού.

MasterChef 6: Οι 24 νέοι παίκτες του ριάλιτι

MasterChef 6: Η είσοδος των νέων παικτών στο σπίτι

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα