Μάστορας σε Γαρμπή: “Όλοι σε έχουμε ερωτευτεί κάποια στιγμή”

Μάστορας σε Γαρμπή: “Όλοι σε έχουμε ερωτευτεί κάποια στιγμή”
Οι Μέλισσες τραγουδούν στο MEGA MEGA

Οι Μέλιsses χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό. Ανάμεσά στους καλεσμένους η Καίτη Γαρμπή!

“Απόψε θα περάσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, ξεγνοιασιά, χιούμορ και κυρίως θα υποδεχτούμε σημαντικούς και σπουδαίους καλλιτέχνες για να κάνουν αυτή την βραδιά ξεχωριστή και αξέχαστη”, είπε ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής στις Μέλιsses ξεκινώντας την συναυλία τους στο MEGA το βράδυ της Παρασκευής.

Το στούντιο πήρε φωτιά με την παρουσία του Δημήτρη Μπάση και το «Σπασμένο Καράβι» και το «Έλεγες πως μ’ αγαπάς» στην πρώτη εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Στη συνέχεια ερμήνευσε μαζί με τον Χρήστο Μάστορα τους «Ψίθυρους Καρδιάς» θυμίζοντας στο κοινό την επιτυχία που έκανε τη δεκαετία του ’90 η ομώνυμη σειρά.

«Μια μοναδική τραγουδίστρια, μια γυναίκα που όλοι έχουμε ερωτευτεί κάποια στιγμή. Εκτός από τις άπειρες επιτυχίες, εκτός από την ακαταμάχητη γοητεία της, είναι ένας άνθρωπος που, όπως λέει και ένα από τα πιο υπέροχά της τραγούδια, έχει μια καρδιά από “ατόφιο χρυσάφι”. Στο μπαρ βρίσκονται τα πιο όμορφα μάτια της ελληνικής δισκογραφίας».

Με αυτά τα λόγια ο Χρήστος Μάστορας υποδέχτηκε στη μουσική του παρέα την αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία ερμήνευσε το αγαπημένο τραγούδι του γιού της, «Το λάθος» αλλά και μεγάλες επιτυχίες της από το παρελθόν.

Με θερμά λόγια υποδέχτηκε ο Χρήστος Μάστορας και τον σπουδαίο Θέμη Αδαμαντίδη.

«Ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας. Όταν ανοίγει το στόμα του να τραγουδήσει όλοι οι υπόλοιποι μένουμε με το στόμα ανοιχτό», είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος υποδεχόμενος τον καλλιτέχνη.

Οι δυο τους ερμήνευσαν τη μεγάλη επιτυχία «Στην καρδιά», σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αλλά και το «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα