Ορέστης Χαλκιάς: Ο “Αντώνης” του Maestro αποκαλύπτει ποιο είναι το “τυχερό του αστέρι”

Ορέστης Χαλκιάς: Ο “Αντώνης” του Maestro αποκαλύπτει ποιο είναι το “τυχερό του αστέρι”
Ο Ορέστης Χαλκιάς papadakispress

Στην κάμέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται" μίλησε ο Ορέστης Χαλκιάς και λίγο πριν επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τη δεύτερη σεζόν του Maestro, αποκάλυψε ποιο είναι το "τυχερό αστέρι" του.

Ο Ορέστης Χαλκιάς έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Αντώνη στη δραματική σειρά του Χριστόφορου ΠαπακαλιάτηMaestro” και έκτοτε έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν ενώ διαγράφει τη δική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Τόσο ο ρόλος που υποδύθηκε όσο και το ταλέντο του στη μουσική τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ μία από τις στιγμές του φινάλε του πρώτου κύκλου που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των τηλεθεατών της σειράς, ήταν η όμορφη ερμηνεία του τραγούυδιού “Τυχερό Αστέρι” από τον Ορέστη Χαλκιά πάνω στην πλούσια ενορχήστρωση του Γιάννη Δίσκου.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” και ερωτηθείς για το ποιο είναι τελικά το δικό του “τυχερό αστέρι”, ο νεαρός ηθοποιός απάντησε πως είναι… ο εαυτός του δίνοντας παράλληλα την εξήγησή του.

Εγώ είμαι το τυχερό μου αστέρι γιατί έχω επενδύσει πάνω μου και με αυτή τη φόρα προσπαθώ να προχωράω και νομίζω ότι το τροφοδοτώ αυτό το ‘τυχερό αστέρι’. Και αυτό τροφοδοτεί εμένα“, είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι “Τυχερό αστέρι” σε στίχους και μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα ζει μια δεύτερη ζωή τώρα που κάποιοι το ανακαλύπτουν και άλλοι το ξαναθυμούνται. Το κομμάτι με τη φωνή του Γιάννη Παλαμίδα “έντυσε” μουσικά την θεατρική παράσταση “Angel Baby” στο Θέατρο Μουσούρη, το 2001.

Ο Κ. Βήτα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε για την ιστορία του τραγουδιού: “…Πριν 23 χρόνια σχεδόν έγραψα το “Τυχερό Αστέρι” μπαίνοντας σε ένα ταξί από Πανεπιστημίου για Περιστέρι, έγραψα τα λόγια σε ένα πακέτο τσιγάρα που είχα πάνω μου και όταν έφτασα σπίτι πήρα τον Γιάννη Παλαμίδα και του είπα πρέπει να πεις ένα τραγούδι για την πρεμιέρα μιας παράστασης που ετοιμάζουμε. Ήρθε στο στούντιο και το γράψαμε. Είμαι χαρούμενος που μέσα στα χρόνια το τραγούδι αυτό τραγουδήθηκε από πολλά παιδιά και έχει μια δεύτερη τύχη στο κόσμο…” Ήδη μπορείτε εδώ να ακούσετε το μίνι e.p. ψηφιακά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα