Survivor 4: Απειλές Παππά προς Τζέιμς: “Τα λέμε έξω παλιομ…”

Survivor 4: Απειλές Παππά προς Τζέιμς: “Τα λέμε έξω παλιομ…”
Αλέξης Παππάς - Τζέιμς Καφετζής glomex

Πριν αποχωρήσει από το Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς επιτέθηκε με απίστευτες βρισιές κατά του Τζέιμς Καφετζή.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την Τετάρτη (21/4) από το Survivor 4 και πολλοί ήταν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που περίμεναν πώς και πώς να απαλλαχτούν από την παρουσία του.

Ο πολυσυζητημένος ηθοποιός, που φημολογείται πως θα είναι ο επόμενος Bachelor, είχε έρθει σε σφοδρή σύγκρουση με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και με τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ συχνά-πυκνά λογομαχούσε και με τον Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς και με άλλους παίκτες όπως ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιώργος Κορομι. Εν ολίγοις, με όλους τους μπλε, πλην Μαριαλένας.

Survivor 4: Αποχώρηση Παππά με βρισιές και απειλές

Ο ηθοποιός, που κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, φεύγοντας από το Survivor, θέλησε να πει τα τελευταία του λόγια, τα οποία όμως δεν είδαμε ποτέ στους δέκτες μας.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open, την ώρα που ο Αλέξης Παππάς αποχωρούσε, γύρισε και κοίταξε με οργή τον Κώστα Παπαδόπουλο που είχε κάνει τρομπόνι ένα κοχύλι, πανηγυρίζοντας που ο ηθοποιός αποχωρεί..

Ωστόσο, το μεγάλο “αγκάθι” του Survivor – κατά τον Παππά- ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, στον οποίο ο ηθοποιός είπε φεύγοντας: “Θα τα πούμε έξω παλιομ….”.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα