Survivor 4: Κατέρρευσε ο Ηλίας Μπόγδανος – Το απίστευτο παραλήρημά του

Survivor 4: Κατέρρευσε ο Ηλίας Μπόγδανος – Το απίστευτο παραλήρημά του
Ο Ηλίας Μπόγδανος στο "Survivor 4" Glomex

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος στο "Survivor 4". Όσα είπε για τον Αλέξη Παππά και τον ψυχολογικό πόλεμο που του κάνει. Η στήριξη του Κώστα Παπαδόπουλου και ο τραυματισμός του.

Ένα απίστευτο παραλήρημα που κράτησε αρκετή ώρα είχε ο Ηλίας Μπόγδανος στο “Survivor 4” της Κυριακής (11/04), μετά από τον άγριο καβγά του με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε στην κάμερα του “Survivor 4” και κατέρρευσε ψυχολογικά, αναφέροντας όλα εκείνα που αισθάνεται να τον “πνίγουν” στο παιχνίδι. Ο ίδιος δήλωσε πως τα “βάζει” με τον εαυτό του που δεν συγκράτησε τα νεύρα του, ενώ ανέφερε ότι δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο για να κάνει ριάλιτι.

“Αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά είναι ότι ενώ το ξέρω ότι το κάνει για να βγω εκτός εαυτού, έχει τον τρόπο να το κάνει. Με τον εαυτό μου εξοργίζομαι. Και αυτό που μου είπε ο Σάκης με τρέλανε ακόμη περισσότερο, με πιάνει εκτός κάμερας ο Σάκης και μου λέει “μην ψαρώνεις έχει τον λόγο του να χτυπήσει τον Τζέιμς και χρησιμοποιεί εσένα” και του λέω “τι μου λες ρε φίλε; θα είμαι εγώ το τρένο του οποιοδήποτε για να κάνει τον σκοπό του;”. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στο μυαλό μου. Δεν παίζει αυτό το σκηνικό. Πάμε καλά εδώ πέρα που έχουμε έρθει; Γιατί πρέπει να υπάρχει συνέχεια στρατηγική. Είναι δυνατόν;”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος σε έξαλλη κατάσταση.

Επίσης, ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε έξαλλος με την παρατήρηση του Τριαντάφυλλου, ότι δεν θα έπρεπε να κάνει προθέρμανση με τον Κόρο αφού είναι αντίπαλοι, κάτι το οποίο συζήτησε και η Καρολίνα μαζί του.

“Για ποιο λόγο να πρέπει εγώ να παίξω αυτό το παιχνίδι; Γι’ αυτό δεν θα δίνω κανένα πάτημα. Ούτε καλημέρα. Εγώ θα κάνω ζέσταμα και θα κάνω ό,τι μου γουστάρει. Τον Ντάφυ τον πείραξε ότι έκανα ζέσταμα με τον Κόρο. Γελάνε και τα φρύδια μου. Ψάχνουν χρόνο τηλεοπτικό για να κάνουν ντόρο. Ψάχνουν το “τόσο” για να το κάνουν θέμα. Κάνουν τα πάντα για το ριάλιτι”, δήλωσε.

Survivor 4: Ο Κώστας παρηγορεί τον Ηλία

Ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπάθησε να παρηγορήσει τον Ηλία Μπόγδανο, με τα λόγια του και την αγκαλιά του.

“Λιάκο μου ξέρουμε όλοι ποιος είσαι, δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα. Έχεις αυτήν την τεράστια καρδιά, που εμάς τους πρώην κόκκινους, εσύ μας κρατάς. Μέχρι σήμερα εσύ μας κρατάς ενωμένους δυνατούς και κάθεσαι και τσιμπάς αυτήν την βλακεία. Πρέπει να είσαι δυνατός… Βλέπω τον αδερφό μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζω κι εγώ. Κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και παίζει θέατρο εις βάρος του”, είπε ο Κώστας, με τον Ηλία να ξεσπά σε κλάματα.

“Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς”, πρόσθεσε ο Ηλίας.

Μάλιστα, ο Ηλίας κατέληξε με τραυματισμένο πόδι, καθώς επάνω στα νεύρα του κλώτσησε ένα κούτσουρο. Ο ίδιος πήγε στον γιατρό για να δει την κατάσταση του ποδιού του. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και ο Τζέιμς Καφετζής παρηγόρησε τον Ηλία, λέγοντάς του να μην κάνει τη χάρη στον Αλέξη Παππά να “λυγίζει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα