Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος βρήκε το “φάντασμα” του Αλέξη Παππά

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος βρήκε το “φάντασμα” του Αλέξη Παππά
Ο Τριαντάφυλλος του Survivor 4 glomex

Ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο καλός του φίλος έχει αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και για αυτό κατασκεύασε έναν… νέο Αλέξη Παππά.

Ξέφρενο πάρτι στήνουν στην παραλία του “Survivor 4” τόσο οι αντίπαλοι όσο και οι συμπαίκτες του Αλέξη Παππά, μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο την προηγούμενη βδομάδα.

Όπως είδαμε στο trailer του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή (25/04), οι παίκτες θα πανηγυρίσουν έξαλλα, με τον Ηλία Μπόγδανο να αναφέρει πως επέστρεψαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων, μετά την αποχώρηση του Παππά, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ζητωκραυγάζουν “Γεια σου Παππά”.

Οι αντιδράσεις αυτές θα ενοχλήσουν πολύ τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ήταν πολύ κοντά με τον Αλέξη, και τώρα αισθάνεται ότι έχασε τον σύμμαχο και το στήριγμά του. “Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών είναι ντροπή”, λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Οι δυο ομάδες, πάντως, θα ριχτούν ξανά στη “μάχη” της επιβίωσης, διεκδικώντας έπαθλο φαγητού, σε ένα δύσκολο αγώνισμα όπου δεν θα λείψουν οι μικροτραυματισμοί. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Survivor 4: Δείτε το trailer της Κυριακής (25/04)

Την ίδια ώρα, σε απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο καλός του φίλος έχει αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και για αυτό κατασκεύασε έναν… νέο Αλέξη Παππά από… φύλλα.

Σαστισμένοι φάνηκαν οι παίκτες με το “φάντασμα” του Παππά, αλλά και γεμάτοι κέφι, μιας και ο αληθινός Παππάς είναι ήδη πίσω στην Ελλάδα.

Survivor 4: Ο Παππάς έχει στοιχειώσει το νησί;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα