Survivor 4: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Πώς το σχολίασαν οι Διάσημοι

Survivor 4: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Πώς το σχολίασαν οι Διάσημοι

Ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε ότι η Κάτια δεν φαινόταν καλά, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και ανακοίνωσε ότι χρειάστηκε η μεταφορά της στην κλινική.

Η ενίσχυση της ομάδας των «Διάσημων» με τη δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δεν φάνηκε να βοήθησε ιδιαίτερα στο χθεσινό αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor“, δεδομένου ότι η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε από τους μαχητές. Σε αυτό συνέβαλε και η απουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο…

Το μοντέλο που έχει εξαιρετικές επιδόσεις στα αγωνίσματα του Survivor 4, αυτή τη φορά έμεινε εκτός… μάχης. Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε ότι η Κάτια δεν φαινόταν καλά, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και ανακοίνωσε ότι χρειάστηκε η μεταφορά της στην κλινική.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η πείνα στις δυο παραλίες φέρνει εντάσεις και δεν έλειψαν και στις δυο ομάδες. Στους «Διάσημους» ο… πληγωμένος από την αποχώρηση της Αγγελικής, Περικλής τα έβαλε κα την Κάτια, ενώ με το μοντέλο τα είχε και η Ελευθερία Ελευθερίου γιατί την ψήφισε προς αποχώρηση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version