Survivor 5 – Αποχώρηση: Αυτά είναι τα ποσοστά από την ψηφοφορία του κοινού

Survivor 5 – Αποχώρηση: Αυτά είναι τα ποσοστά από την ψηφοφορία του κοινού
Βαλάντης, Γιωρίκας Πιλίδης, Θανάσης Βισκαδουράκης ΣΚΑΙ / Facebook @Survivor Greece

Με τι ποσοστό αποχώρησε ο Βαλάντης από το Survivor 5. Πόσες ψήφους συγκέντρωσαν ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης από το κοινό.

Αντιμέτωποι με μια ακόμα αποχώρηση βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες του Survivor 5 και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να μπουν νέοι παίκτες.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Βαλάντης, με τους συμπαίκτες του αλλά και μεγάλη μερίδα τηλεθεατών να χαίρονται ιδιαίτερα, λόγω της συμπεριφοράς που είχε στο παιχνίδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μια επεισοδιακή αποχώρηση, αφού πέταξε στη φωτιά την μπαντάνα της ομάδας του, κάτι που σχολίασαν έντονα και οι χρήστες του Twitter.

Νωρίτερα, στο χθεσινό επεισόδιο, ο Βαλάντης είχε υποστηρίξει πως είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής παίκτης στο Survivor 5 και πως οι συμπαίκτες του έκαναν λάθος που θεώρησαν πως μπορούν να τον διώξουν.

Υπενθυμίζεται πως οι Διάσημοι είχαν ψηφίσει στρατηγικά στα συμβούλια του νησιού, βγάζοντας στον “τάκο” τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη, ελπίζοντας πως έτσι θα στείλουν εκτός Survivor 5 τον Βαλάντη.

Τελικά η τακτική τους ήταν σωστή, ενώ στα ποσοστά από την ψηφοφορία του κοινού που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Πρωινό” φαίνεται πως ο τραγουδιστής είχε τις λιγότερους θετικές ψήφους.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, ο Βαλάντης συγκέντρωσε ποσοστό 6,1%, ο Θανάσης Βισκαδουράκης 8,9% και ο Γιωρίκας Πιλίδης 85%, νούμερο που απέχει πολύ από των δύο προηγούμενων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα