Survivor: Έντονες φήμες για οικειοθελή αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Survivor: Έντονες φήμες για οικειοθελή αποχώρηση Τριαντάφυλλου
Ο Τριαντάφυλλος στο "Survivor 4" Glomex

Πληροφορίες θέλουν τον Τριαντάφυλλο να φεύγει οικειοθελώς από το "Survivor 4" μετά την αποχώρηση Τζέιμς Καφετζή. Τι θα γίνει με τον Νίκο Μπάρτζη.

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Τριαντάφυλλο να έχει ζητήσει από την παραγωγή του “Survivor 4” να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί του “Survivor 4” να αποχωρεί οικειοθελώς, σοκάροντας τους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές του προγράμματος. Η στάση του παίκτη, ο οποίος πήρε την απόφαση να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο αφότου η παραγωγή επέλεξε να παρατείνει κατά ένα μήνα το ριάλιτι, εκτιμήθηκε από τον κόσμο, κάτι που φάνηκε από την υποδοχή που του επιφύλαξαν στη Ρόδο.

Η αποχώρηση του Τζέιμς έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του Νίκου Μπάρτζη, του κολλητού του φίλου στο παιχνίδι, ο οποίος αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες ένα πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου, ενώ, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει τα βήματα του συμπαίκτη του και θα ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή του σύντομα. Στο trailer του νέου επεισοδίου, πάντως, ο Νίκος είναι απών.

Στο ίδιο trailer βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να αλλάζει “χρώμα”, αφού με τη νέα ανακατάταξη ο γνωστός τραγουδιστής θα βρεθεί στην ομάδα των Μπλε, όπου και θα έρθει σε σύγκρουση με τον Γιώργο Κορόμι. Παρόλο, πάντως, που τον ακούμε να διατυμπανίζει πως θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο όσο κι αν δεν αρέσει αυτό στους συμπαίκτες του, οι φήμες τον θέλουν να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι μέχρι την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα