Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor Instagram/survivorgreece

Διπλή αποχώρηση περιμένει τους παίκτες του Survivor 5 αυτή την εβδομάδα. Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πια το Survivor το οποίο επιστρέφει για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και αναμένεται άκρως ανατρεπτικό.

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες του reality επιβίωσης έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη μια αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης (28/06) και μάλιστα δεν θα είναι η μόνη που θα σημειωθεί αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά την ανακοίνωση βόμβα του Γιώργου Λιανού τις προηγούμενες ημέρες, έρχεται διπλή αποχώρηση που θα διαμορφώσει και την τετράδα του τελικού του Survivor 2022.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με τον Άρη Σοϊλέδη να μένει εκτός διεκδίκησης ασυλίας για πρώτη φορά και τον Νίκο Γιάννη να επιβεβαιώνει τα spoiler και να αναδεικνεύεται νικητής.

Ο παίκτης δεν μπορούσε να κάνει χρήση του κολιέ ασυλίας, καθώς είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αποφάσισε όμως να “σώσει” τον Στάθη Σχίζα, απόφαση που φάνηκε να δυσαρεστεί ιδιαίτερα τη Σταυρούλα Σταυραειδή, η οποία δήλωσε πως αισθάνεται απογοητευμένη από τον συμπαίκτη της, καθώς πίστευε πως θα προστάτευε εκείνη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες συμμετείχαν σε μία ακόμη ψηφοφορία, από την οποία προέκυψαν δύο ακόμη υποψήφιοι.

Έτσι, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήρθαν να συμπληρώσουν την τετράδα των υποψηφίων, μαζί με τον Νίκο Γιάννη και τη Μαίη Εμμανουηλίδου, που είχαν προκύψει από την προηγούμενη ψηφοφορία.

Survivor – Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί

Η αγωνία κορυφώνεται στο αποψινό Συμβούλιο του νησιού, καθώς απόψε πρόκειται να αποχωρήσει ένας ακόμη παίκτης από το Survivor και μάλιστα σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Και οι τέσσερις παίκτες έχουν “δοκιμαστεί” και το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει την προτίμησή του σε όλους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά ο Νίκος Γιάννης δεν θα έχει τη στήριξη των τηλεθεατών και σύμφωνα με τα spoiler που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα