Survivor τελικός: Η Αντωνά απαντά για το “παγωμένο” βλέμμα – Το φθινόπωρο ο γάμος με τον Σοϊλέδη

Survivor τελικός: Η Αντωνά απαντά για το “παγωμένο” βλέμμα – Το φθινόπωρο ο γάμος με τον Σοϊλέδη
ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αντωντά εξήγησε την αιτία πίσω από το παγωμένο βλέμμα της στον τελικό του Survivor, ενώ αποκάλυψε πως σχεδιάζουν να παντρευτούν, τέλος Σεπτεμβρίου, με τον Άρη Σοϊλέδη.

Για τα σχέδιά τους για τον επερχόμενο γάμο, το υποτιθέμενο φλερτ με τη Σοφιάννα, τον τελικό του Survivor αλλά και για το “παγωμένο” βλέμμα, μίλησαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγα 24ωρα μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor, και ανακοίνωσαν πως σχεδιάζουν να παντρευτούν τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ αποκάλυψαν και τους κουμπάρους τους.

“Ο γάμος, παιδιά, για να είναι γρήγορο θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Κάπου εκεί μέσα. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα ακριβή ημερομηνία, μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι”, είπαν αρχικά.

“Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με τη γυναίκα του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor” δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει στα σχόλια για το φλερτ με τη Σοφιάννα, ενώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μάζεψε όλα τα παιδιά και τους ζήτησε να του απαντήσουν αν έχουν δει οτιδήποτε περίεργο μεταξύ εκείνου και της Σοφιάννας, καθώς δεν πήγε στον παιχνίδι ούτε για να καταστρέψει τη ζωή του, ούτε το όνομά του ούτε την γυναίκα του.

«Τους ρωτάω έναν – έναν και δεν μου λέει κανείς ‘’ναι, έχω να πω αυτό και αυτό’’. Και φτάνοντας στον Κωνσταντίνο, που ήταν τελευταίος στη σειρά, μου λέει ότι ‘’Άρη μου, ξέρεις πως είμαι εγώ σαν τύπος, τα έχω πει όλα αυτά στα κιου μου τρολαριστικά’’. Και του λέω ‘’Κωνσταντίνε μου τρολάρεις στο όνομα το δικό μου και της οικογένειάς μου και του γάμου μου, τη ζωή τη δική μου;», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Μαρία Αντωνά για τον τελικό του Survivor

Η Μαρία Αντωνά θέλησε και αυτή με τη σειρά της να ξεκαθαρίσει την αιτία που οδήγησε στο παγωμένο βλέμμα που σχολιάστηκε ιδιαίτερα μετά τον τελικό του Survivor, δηλώνοντας πως οφειλόταν στην κούραση αλλά και σε ένα κακό σχόλιο που άκουσε για τον σύντροφό της.

“Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων.

Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω. Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα”, είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα