Survivor trailer: Στο στόχαστρο ο “πρίγκιπας” Τζέιμς – Ανατρεπτικό το αγώνισμα

Survivor trailer: Στο στόχαστρο ο “πρίγκιπας” Τζέιμς – Ανατρεπτικό το αγώνισμα
Survivor 4 - James Καφετζής youtube

Αλληλοκατηγορίες, ίντριγκες και ένας αγώνας επάθλου γεμάτος ένταση, λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας. Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 4.

Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας απόψε στο Survivor 4, με τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου, αλλά και του Αλέξη Παππά.

Μετά τη νέα μίξη των ομάδων, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει για τα καλά και πρώην “εχθροί” έχουν έρθει αρκετά κοντά, γεγονός που έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ αρκετών παικτών.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Τριαντάφυλλος ισχυρίζεται πως ο Τζέιμς Καφετζής έχει σκοπό να “φάει” όλους τους παίκτες με ύπουλο τρόπο, γι’ αυτό και τώρα τους το παίζει φίλος, ενώ γεμάτος οργή κατά του αντιπάλου του είναι και ο Αλέξης Παππάς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στο αγώνισμα επάθλου οι δύο ομάδες μάχονται στην στεριά σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης που θα δυσκολέψει τους παίκτες.

Τέλος, στο Συμβούλιο του νησιού θα έχουμε την αποχώρηση της εβδομάδας που θα ανατρέψει τις δυναμικές των ομάδων. Να υπενθυμίσουμε πως οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, η Χριστίνα Παππά, ο Αλέξης Παππάς και ο Κώστας Παπαδοπουλος.

Survivor 4: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα