Τελικός J2US: Η ατάκα που άφησε άφωνη τη Μαρία Μπακοδήμου

Τελικός J2US: Η ατάκα που άφησε άφωνη τη Μαρία Μπακοδήμου
Η Μαρία Μπακοδήμου στο J2US Youtube

Ο απολαυστικός διάλογος Μαρίας Μπακοδήμου και Νίκου Κοκλώνη στον τελικό του J2US. Η "απειλή" του παρουσιαστή.

Ολοκληρώθηκε με νικήτριες τις Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου ο μεγάλος τελικός του J2US, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (01/01).

Οι νικήτριες διαγωνίστηκαν απέναντι στους Μαρίνο Κόνσολο – Ελένη Δήμου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Stan, οι οποίοι ήταν εξίσου καλοί στις εμφανίσεις και τις ερμηνείες τους.

Η κριτική επιτροπή του J2US ήταν πολύ γενναιόδωρη με τους διαγωνιζόμενους, βάζοντας πολλά 10άρια και κάνοντας τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να “διαμαρτυρηθεί”.

“Έτσι όπως το κάνετε όμως είστε πάρα πολύ απλόχεροι. Δέκα όλοι;”, ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε: “Θα με αναγκάσετε για πρώτη φορά στο Just να δείξω την κατάταξη του κοινού! Δεν το έχω κάνει ποτέ”.

Τότε η Μαρία Μπακοδήμου έμεινε με το στόμα ανοιχτό και απευθύνθηκε στον παρουσιαστή, λέγοντάς του: “Το ρώτησες το BBC ή κάνεις του κεφαλιού σου;”.

“Δε μιλάει Ελληνικά νομίζω. Αν δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές θα τη δείξω”, απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης γελώντας.

Όντως μετά και τον δεύτερο γύρο τραγουδιών των φιναλίστ, ο παρουσιαστής έδειξε την κατάταξη που ήταν 34,5% για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και 34% για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο με τον διάλογό τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα