Τελικός Survivor: Κατσούλης ή Μπάρτζης; – Ποιος θα κέρδιζε αν η νίκη κρινόταν αγωνιστικά

Τελικός Survivor: Κατσούλης ή Μπάρτζης; – Ποιος θα κέρδιζε αν η νίκη κρινόταν αγωνιστικά
Σάκης Κατσούλης - Νίκος Μπάρτζης skai tv

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης δίνουν την τελευταία τους "μάχη" στο Γαλάτσι, με μοναδικό στόχο τον τίτλο του νικητή του Survivor All Star. Ποιος αξίζει τη νίκη βάσει στατιστικών.

Το Survivor φτάνει στο τέλος του και μετά από έξι σχεδόν μήνες παραμονής των παικτών στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ένας θα αναδειχθεί νικητής και θα “σηκώσει” το τρόπαιο.

Το έπαθλο των 100.000 ευρώ θα διεκδικήσουν το βράδυ της Τρίτης (11/7) ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, στον μεγάλο Τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι φιναλίστ που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον Ημιτελικό του Survivor All Star ήταν, αρχικά, τέσσερις. Δύο Survivors κατάφεραν με τις νίκες τους στους αγώνες κατάταξης, να εξασφαλίσουν τη θέση τους σε αυτή τη φάση: ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού από το βράδυ της Κυριακής (09/07) ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία του κοινού, βάσει της οποίας θα οριζόταν ποιος από τους δύο προχωρά στην τελική τριάδα του Survivor All Star.

Περίπου μία ώρα μετά από την έναρξη της βραδιάς, η ψηφοφορία έκλεισε και ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση της απόφασης του κοινού.

Όπως είπε, ο Νίκος Μπάρτζης προχωρά στην επόμενη φάση του Ημιτελικού και μπαίνει στην τελική τριάδα μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αντιθέτως, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έμεινε εκτός και ολοκλήρωσε το ταξίδι του εδώ.

Ο Νίκος Μπάρτζης αισθάνθηκε ικανοποίηση στο άκουσμα του ονόματός του, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το πώς νιώθει, απάντησε συγκινημένος:

Θα είμαι ειλικρινής. Έχω στεναχωρεθεί που δεν πέρασα, γιατί ξέρεις τον σκοπό που έχω έρθει. Όμως, πραγματικά νιώθω γεμάτος, όποια και να ήταν η έκβαση του παιχνιδιού σήμερα. Είμαι γεμάτος χαρά και δεν θα σταθώ σε πράγματα που έχω πει κι άλλες φορές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και την οικογένειά μου που ταξίδεψαν για να είναι εδώ. Καλή επιτυχία στον Νίκο, στην Μαριαλένα και στον Σάκη”.

Survivor All Star: Οι δύο φιναλίστ του Τελικού

Στη συνέχεια, οι γραμμές άνοιξαν ξανά για το τηλεοπτικό κοινό, που κλήθηκε να αποφασίσει ποιους δύο από τους τρεις Survivors ήθελε να δει στον τελικό.

Στο τέλος του Ημιτελικού, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση των δύο παικτών που θα βρίσκονται στον μεγάλο τελικό μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το “χρυσό” έπαθλο των 100.000 ευρώ την Τρίτη (11/07) είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μένει εκτός Τελικού.

Το αφιέρωμα στον Σάκη Κατσούλη

Το αφιέρωμα στον Νίκο Μπάρτζη

Τελικός Survivor All Star: Ποιος παίκτης έχει τα καλύτερα στατιστικά

Ώρα τελικού για το Survivor All Star, όμως ποιος παίκτης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης;

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βλέπουμε να φιγουράρει ο Σάκης Κατσούλης, με ποσοστό νικών 73,5%.

Ο ίδιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση από την αρχή του ριάλιτι, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να τον ξεπερνάει για πολύ λίγο, σε προηγούμενο σημείο του παιχνιδιού.

Survivor 4 - Ο Σάκης Κατσούλης SKAI TV

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται αρκετά πίσω από τον Κατσούλη, με ποσοστό νικών στο 42,2%.

Survivor All Star: Τα αναλυτικά στατιστικά των δύο φιναλίστ

survivor-greece.gr

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα