X-Factor: “Κλείδωσαν” οι ομάδες της Μαρίζας Ρίζου και του Μιχάλη Stavento – Χαμός στο Twitter

X-Factor: “Κλείδωσαν” οι ομάδες της Μαρίζας Ρίζου και του Μιχάλη Stavento – Χαμός στο Twitter
Η ομάδα του Μιχάλη Stavento στο X-Factor glomex

Η Μαρίζα Ρίζου και ο Μιχάλης Stavento μοίρασαν στους παίκτες των ομάδων τους τα εισιτήρια για τα live, ωστόσο οι χρήστες του Twitter είχαν τη δική τους άποψη.

Η φάση του Chair Challenge συνεχίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/04) στο X-Factor και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento να επιλέξει με ποιους τέσσερις παίκτες από την ομάδα του θα συνεχίσει στα live του μουσικού διαγωνισμού.

Οι αλλαγές στις καρέκλες πολλές, οι ανατροπές ακόμα περισσότερες και το έργο του κριτή του X-Factor ιδιαίτερα δύσκολο, αφού οι δέκα διαγωνιζόμενοι που βρίσκονταν στην ομάδα του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για καθίσουν σε μία από τις καρέκλες του chair challenge και να μην χρειαστεί να την παραχωρήσουν σε κάποιον συμπαίκτη τους, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα live.

Τελικά, ο Μιχάλης Stavento επέλεξε να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού με τους Γιάννη Ονησιφόρου, Μίλτο Χαρόβα, την Ιόλη Πενταρά και το συγκρότημα “Γίναμε”.

X-Factor: Η εμφάνιση του Γιάννη Ονησιφόρου

X-Factor: Η εμφάνιση του Μίλτου Χαρόβα

X-Factor: Η εμφάνιση της Ιόλης Πενταρά

X-Factor: Η εμφάνιση των “Γίναμε”

Οι χρήστες του Twitter για ακόμη μια φορά ξεχώρισαν τους δικούς τους αγαπημένους και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φάνηκε να συμφωνούν με τις αποφάσεις του τραγουδιστή.

Από τα σχόλια των χρηστών του Twitter δεν γλίτωσε φυσικά ούτε η Μαρίζα Ρίζου, η οποία “κλείδωσε” την ομάδα της στο επεισόδιο της Πέμπτης (28/04). Μετά από αρκετές ανατροπές και αλλαγές, αποφάσισε να προχωρήσει στη φάση των live με τους Χρήστο Αδαμόπουλο, Άγγελο Αρχανιωτάκη, Εβελίνα Κατσιάκου και Case Zero, οι οποίοι πήραν τη θέση τους στις καρέκλες του chair challenge.

X-Factor: Η εμφάνιση του Χρήστου Αδαμόπουλου

X-Factor: Η εμφάνιση του Άγγελου Αρχανιωτάκη

X-Factor: Η εμφάνιση της Εβελίνας Κατσιάκου

X-Factor: Η εμφάνιση των Case Zero

Οι χρήστες του Twitter φυσικά “χτύπησαν” ξανά σχολιάζοντας τις αποφάσεις της τραγουδίστριας για το πώς διαμόρφωσε την τελική τετράδα της, με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν αδικία το ότι δεν έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στον Σωκράτη και προτίμησε το γκρουπ.

X-Factor: Η εμφάνιση του Σωκράτη Χάρη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα