Ζενεβιέβ για Ελαφόνησο: “Είχαμε άδεια, είμαστε σοβαρή παραγωγή”

Ζενεβιέβ για Ελαφόνησο: “Είχαμε άδεια, είμαστε σοβαρή παραγωγή”
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί INSTAGRAM

Όλα όσα δήλωσε για τον σάλο που προκλήθηκε για το γύρισμα του GNTM στην Ελαφόνησο. Τι είπε για τη σχέση Αιμιλιάνο - Μαριαγάπης, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις κατά του GNTM 3 και του Star, μετά την προβολή επεισοδίου σε παραλία της Ελαφονήσου, μιας περιοχής που είναι προστατευόμενη από το NATURA.

Οι αντιδράσεις είχαν ως αποτέλεσμα το Star Channel και η εταιρία παραγωγής Green Pixel να προβούν σε ανακοίνωση σχετικά με το εν λόγω θέμα, τονίζοντας ότι το γύρισμα έγινε με τη συγκατάθεση του Δήμου Ελαφονήσου.

Θέση στο θέμα πήρε η κριτής του GNTM 3, Ζενεβιέβ Μαζαρί, μιλώντας στο “Ευτυχείτε”, σχολιάζοντας τον σάλο που προκλήθηκε, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και το ειδύλλιο Μαριαγάπης – Αιμιλιάνο, αλλά και για την πρώην συνεργάτιδά της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Στα 20 σου μπορείς πολύ εύκολα να ερωτεύεσαι και να έχεις ειδύλλια και παράλληλα να έχεις stories και τα πάντα”, είπε αναφερόμενη στη σχέση των δύο νεαρών μοντέλων.

“Δουλεύω σε ένα κανάλι που είναι από τα πιο σοβαρά κανάλια σαν οργανισμούς, γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει πιο σοβαρούς ανθρώπους. Είναι μια παραγωγή που είναι από τις πιο σοβαρές παραγωγές οργάνωσης. Ποτέ δεν έχουμε κάνει κάτι χωρίς άδεια. Δεν γίνεται να πας, ούτε τριπόδι να αφήσεις χωρίς να σου έχει δώσει κάποιος άδεια. Δεν θα πηγαίναμε να κάνουμε κάτι χωρίς άδεια”, είπε, αναφερόμενη στο γύρισμα στην Ελαφόνησο.

“Η Ηλιάνα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που είναι σαν να ήταν πάντα σε αυτή την εκπομπή. Από το GNTM δεν λείπει κανένας από τη στιγμή που υπάρχει ο σκηνοθέτης, ο διευθυντής, η ραχοκοκαλιά. Αυτοί αν φύγουν θα λείψουν τα πάντα”, είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα