Οδηγοί σε απόγνωση: “Είναι τραγικό. Δεν έχουμε εναλλακτική διαδρομή”

Οδηγοί σε απόγνωση: “Είναι τραγικό. Δεν έχουμε εναλλακτική διαδρομή”
Οδηγός σε απόγνωση στο κέντρο της Αθήνας

Μεγάλες καθυστερήσεις έχει φέρει από την δεύτερη κιόλας μέρα εφαρμογής της, η πιλοτική μετατροπή της Πανεπιστημίου σε οδό δύο λωριδων στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου. Το News247 μίλησε με οδηγούς που κόλλησαν στην κίνηση.

Για μεγάλες καθυστερήσεις και έλλειψη εναλλακτικών διαδρομών μίλησαν στην κάμερα του News 24/7 οι οδηγοί που κινούνται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και πρέπει να περάσουν από τις οδούς Πανεπιστημίου, Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και τη Συγγρού η οποία έχει επηρεαστεί από τον Μεγάλο Περίπατο.

Σήμερα, Δευτέρα, η πιλοτική μετατροπή της Πανεπιστημίου σε δρόμο δύο λωριδων αλλά και το κλείσιμο των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Ηρώδου Αττικού, δοκιμάζεται σε συνθήκες καθημερινότητας.
 

Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται πως απογοητεύουν τους οδηγούς οι οποίοι έχουν κολλήσει στην κίνηση μέχρι και 40 λεπτά, αφού η κίνηση σε όλους τους παραπάνω δρόμους γινεται με μεγάλη δυσκολία.

Όπως λένε οι πολίτες, δεν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές για όσους περνούν από το κέντρο της Αθήνας, ενώ και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα