Google Lens: Μπορεί πλέον να κάνει copy-paste σε χειρόγραφες σημειώσεις

Google Lens: Μπορεί πλέον να κάνει copy-paste σε χειρόγραφες σημειώσεις
unsplash

Απαραίτητη προϋόθεση για να μπορεί ο χρήστης να κάνει Copy-Paste σε χειρόγραφο έγγραφο, είναι τα γράμματα να είναι καθαρά και ευανάγνωστα.

Μία πολύ χρήσιμη λειτουργία ήρθε να προσθέσει η Google στη περίφημη Google Lens. Οι χρήστες πλέον έχουν τη δυνατότητα να αντιγράψουν και να κάνουν επικόλληση χερόγραφες σημειώσεις από τηλέφωνο σε υπολογιστή, μέσω της λειτουργίας. Φυσικά, υπό τον όρο τα γράμματα να είναι καθαρά και ευανάγνωστα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτή τη νέα δυνατότητα είναι να διαθέτει την τελευταία έκδοση του Google Chrome, καθώς και την αυτόνομη εφαρμογή Google Lens είτε σε Android, είτε σε iOS λογισμικό. Θα πρέπει ακόμη να είναι συνδεδεμένος στον ίδιο λογαριασμό και στις δύο συσκευές.

Το Copy-Paste γίνεται πολύ απλά, στρέφοντας την κάμερα του τηλεφώνου σε οποιοδήποτε χειρόγραφο έγγραφο, επιλέγοντάς το και στη συνέχεια πατώντας “Αντιγραφή”. Μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε έγγραφο στα “Google Docs”, να πατήσετε “Επεξεργασία” και μετά “Επικόλληση”. Και.. έτοιμο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα