PlayStation 5: Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε χρόνο ρεκόρ

PlayStation 5: Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε χρόνο ρεκόρ
Κονσόλα PlayStation 5 Shutterstock

Σωρηδόν "φεύγουν" οι κονσόλες το τελευταίο τρίμηνο, όπως αποκαλύπτουν τα οικονομικά στοιχεία της Sony.

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η Sony αποκάλυψε σε ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου ότι το PlayStation 5 έχει ξεπεράσει ήδη τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο αριθμός είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς πως η νέα παιχνιδοκονσόλα κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο και μάλιστα με ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες στη γραμμή παραγωγής λόγω της πανδημίας COVID19. Όπως αναφέρει το Techgear.gr, ζήτηση εξακολουθεί να παραμένει στα ύψη και η Sony ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να την καλύψει, αλλά ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά θέματα τόσο λόγω της έλλειψης hardware, όσο και εξαιτίας της μάστιγας των scalpers που αγοράζουν μαζικά το διαθέσιμο stock και το πουλάνε στη μαύρη αγορά σε υψηλότερες τιμές.

Εξυπακούεται ότι με τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε 8 μήνες, το PlayStation 5 είναι πλέον η παιχνιδοκονσόλα που φτάνει αυτό το νούμερο γρηγορότερα από κάθε άλλη στην ιστορία της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft δεν έχει δώσει ακριβή νούμερα για τις πωλήσεις των Xbox Series X/S, αν και οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για περίπου 6.5 εκατομμύρια τεμάχια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα