ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ

17+3 κωμωδίες της νέας θεατρικής σεζόν που δεν πρέπει να χάσεις

17+3 κωμωδίες της νέας θεατρικής σεζόν που δεν πρέπει να χάσεις

Τη θεατρική σεζόν 2022- 2023 πολλές είναι οι κωμωδίες που ανεβαίνουν στο σανίδι και υπόσχονται να μας χαρίσουν ανέμελες στιγμές. Εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε κάποιες από αυτές.

Το Νυχιάνγκ, το έργο της νεαρής συγγραφέως Ευαγγελίας Γατσωτή σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τάρλοου και πρωταγωνιστούν η Αλεξία Καλτσίκη και Θάλεια Σταματέλου.

Νυχιάνγκ: Τι δουλειά έχει μία μανικιουρίστα στις φυλακές Κορυδαλλού

Η μαύρη κωμωδία Νυχιάνγκ, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 18.30 σε τρόφιμους του σωφρονιστικού ιδρύματος, με σκοπό να τους μεταδώσει την ευεργετική δύναμη της θεατρικής τέχνης…

Ο Ορέστης Χαλκιάς

Ο Ορέστης Χαλκιάς γίνεται αντικείμενο μεταμόρφωσης στα χέρια δύο πλαστικών χειρουργών

Ο νεαρός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο "Labor" στο θέατρο Πορεία που σκηνοθετεί η Έμιλι Λουϊζου και στον "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα προβληθεί στη μικρή οθόνη και μιλά στο NEWS 24/7.

«Νυχιάνγκ» και «Labor» έρχονται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Πορεία και για ένα μόνο μήνα παραστάσεων.

Δύο νέα έργα τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Πορεία

«Νυχιάνγκ» και «Labor» έρχονται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Πορεία και για ένα μόνο μήνα παραστάσεων. Πρόκειται για δύο πρωτότυπα θεατρικά έργα που αναδείχθηκαν από τη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του θεάτρου.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου ως "Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου"

Είδαμε τον "Κοτζάμπαση του Καστρόπυργου" στο θέατρο Πορεία: Απλώς, τρέξτε!

Η διασκευή του Θανάση Τριαρίδη, η σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, και η συμβολή όλων των συντελεστών οπισθογραφούν μια παράσταση που ανατέμνει αριστοτεχνικά την Ελλάδα του '21 (και του 2021).

Η Μαρία Κεχαγιόγλου ως Μαξίν Φολκ στην "Νύχτα της ιγκουάνα"

Μαρία Κεχαγιόγλου στο News 24/7: "Ενσαρκώνω έναν ρόλο που η ενέργειά του δε με βαραίνει, αντίθετα με λύνει"

Στο Θέατρο Πορεία, η βραβευμένη ηθοποιός ενσαρκώνει την «απενοχοποιημένη και ακομπλεξάριστη» Μαξίν Φολκ στην «Νύχτα της ιγκουάνα» του Τένεσι Ουίλαμς.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο Προμηθέας Δεσμώτης

Προμηθέα εσύ σούπερσταρ - Τι συμβαίνει φέτος με τον δημοφιλή ήρωα της μυθολογίας;

Μέχρι στιγμής έχει “δανείσει” το όνομά του σ΄ένα μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο συγκλονιστικές παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού, ενώ άλλες δύο πολύ μεγάλες μουσικοθεατρικές παραγωγές που ετοιμάζονται τον έχουν κεντρικό πρόσωπο και πηγή έμπνευσης.