ΤΙΜΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Πρατήριο καυσίμων

Με πρόστιμα απειλεί η κυβέρνηση εάν δεν πέσουν οι τιμές της βενζίνης

Ο Κ.Μητσοτάκης διαμήνυσε ότι θα πρέπει το κόστος των καυσίμων θα πρέπει να αποκλιμακώνεται ανάλογα με τη μείωση στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου και δήλωσε ότι θα επιβληθούν πρόστιμα.

Το σχετικό άρθρο στον Guardian

Στον Guardian το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το... "πώς να κλέψεις βενζίνη από ρεζερβουάρ"

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που έδειξε βήμα-βήμα πώς μπορείς να κλέψεις καύσιμα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο έφτασε μέχρι τον Guardian. Τι αναφέρει για τη διαχείριση της εκτόξευσης τιμών από την κυβέρνηση.

Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων

Fuel Pass 2: Τα κρυφά σημεία που "κουρεύουν" την επιδότηση - Τι πρέπει να αποφύγετε

Όσοι έχουν ΙΒΑΝ τραπεζών εξωτερικού (ή και ορισμένων ίσως μη συστημικών τραπεζών) που λειτουργούν στην Ελλάδα, δεν μπορούν να εισπράξουν το επίδομα, γιατί η τράπεζα δεν έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση με το Δημόσιο

Ο ζόφος της ακρίβειας στην Ελλάδα: "Χρυσάφι" η βενζίνη, πολύ χαμηλός ο βασικός μισθός

Ο ζόφος της ακρίβειας στην Ελλάδα: "Χρυσάφι" η βενζίνη, πολύ χαμηλός ο βασικός μισθός

Η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ στην αναλογία του βασικού μισθού με την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης κάτι που σημαίνει ότι η ακρίβεια είναι κάτι παραπάνω από δυσβάσταχτη.

Ο εφιάλτης της νοθευμένης βενζίνης - Από το πρατήριο... στο συνεργείο

Ο εφιάλτης της νοθευμένης βενζίνης - Από το πρατήριο... στο συνεργείο

Η νοθεία στα καύσιμα είναι πια ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά μάστιγας που στέλνει τα αυτοκίνητα μαζικά στα συνεργεία.

Βενζίνη

Εφιαλτικά σενάρια για ακόμα μεγαλύτερη κούρσα στις τιμές της βενζίνης

Με μεγάλη καθυστέρηση η κυβέρνηση αναζητά μέτρα για τον περιορισμό της "φωτιάς" στα καύσιμα, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε μείωση των πολύ υψηλών φόρων που θα έφερνε πράγματι αποτέλεσμα.

Γυναίκα μπροστά από ράφια στο σούπερ μάρκετ

Εκτίναξη ακρίβειας στα τρόφιμα: Η μεγάλη "νάρκη" για τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς

Τα "μαντάτα" για τον πληθωρισμό Μαΐου δεν αναμένονται καλά, καθώς η εκτίναξη του κόστους παραγωγής, λόγω της πορείας των τιμών ενέργειας και πρώτων υλών είναι μεγάλη.

Άδωνις Γεωργιάδης

Γεωργιάδης: "Η επενδυτική βαθμίδα θα σημάνει το τέλος του μνημονίου"

Την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο S&P εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι είπε για τις τιμές σε οβελία και καύσιμα, αλλά και για το ρεύμα.

"Άνθρακες" η επιδότηση στο Diesel: Πού χάθηκε το όφελος που υποτίθεται ότι θα είχε ο καταναλωτής

"Άνθρακες" η επιδότηση στο Diesel: Πού χάθηκε το όφελος που υποτίθεται ότι θα είχε ο καταναλωτής

Οι τιμές στα πρατήρια για το πετρέλαιο κίνησης ανέβηκαν στα τέλη Μαρτίου ενώ η τιμή χονδρικής έπεφτε το ίδιο διάστημα, οδηγώντας τελικά σε πολύ μικρό όφελος για τον καταναλωτή από την κρατική επιδότηση.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Μάθε την τιμή της βενζίνης σήμερα και διάλεξε το πρατήριο με τη χαμηλότερη τιμή, στην κοντινότερη απόσταση από εσένα, όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα! Ενημερώσου σε πραγματικό χρόνο για την τιμή της βενζίνης μέσα από το χάρτη τιμών.