Κόντρα στη Βουλή για τον Ψωμιάδη και σε ποιο κόμμα ανήκει

Κόντρα στη Βουλή για τον Ψωμιάδη και σε ποιο κόμμα ανήκει
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Nikos Libertas / SOOC

Ο Τσίπρας κάλεσε τον Μητσοτάκη να καταδικάσει τον Π. Ψωμιάδη. «Μη με ρωτάτε, ψήφισε Κιν.Αλ» απάντησε εκείνος. «Συμμετείχε και στις τοπικές της ΝΔ» αντέτεινε ο πρωθυπουργός

Αντιπαράθεση για τις χυδαιότητες του Παναγιώτη Ψωμιάδη κατά του Γιάννη Μπουτάρη ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το θέμα ανέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν καταδίκασε της ύβρεις του πρώην υποψήφιου για την ηγεσία της ΝΔ και πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονία, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στον Γιάννη Μπουτάρη. «Αν εγώ είχα πρώην στέλεχος, πρώην περιφερειάρχη και διεκδικητή της ηγεσίας του κόμματος μου, να κάνει δηλώσεις την ώρα του προπηλακισμού και του τραμπουκισμού και να λέει ότι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης είναι ένα  «πολιτικό τραβέλι» και δεν καταδίκαζα αυτή την τοποθέτηση, θα μπορούσα να σταθώ; Εσείς όμως κύριε Μητσοτάκη έχετε το θράσος όχι μόνο να στέκεστε αλλά και να μου επιτίθεστε κιόλας» είπε ο πρωθυπουργός.

«Για τον κ. Ψωμιάδη ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο, ρωτήστε την κυρία Γεννηματά καθώς από όσο ξέρω ψήφισε στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Δεν ξέρω ποιον ψήφισε, αλλά ψήφισε» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «καμία σχέση δεν έχει ο κ. Ψωμιάδης με εμάς εδώ και καιρό».

Ανταπαντώντας ο κ. Τσίπρας θύμισε στον κ. Μητσοτάκη ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ψήφισε στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. «Καταγγέλλω την αδόκιμη επίθεση στην κυρία Γεννηματά για τον Ψωμιάδη. Γιατί ναι μεν ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά πριν από μια εβδομάδα ψήφισε και στις δικές σας εσωκομματικές εκλογές και έκανε δηλώσεις έξω από το εκλογικό κέντρο» ανέφερε στον κ. Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα