Γεννηματά προς Τασούλα: Να γίνει προ ημερησίας αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο

Γεννηματά προς Τασούλα: Να γίνει προ ημερησίας αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο
Η Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα να γίνει προ ημερησίας διάταξης συζήτηση με θέμα τις καταστροφικές εξελίξεις με τις πυρκαγιές αλλά και των μέτρων στήριξης των πληγέντων.

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε συνέχεια της σημερινής της δήλωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστιδη, η Φ. Γεννηματά ζήτησε να γίνει προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στην Βουλή αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με θέμα, «τις καταστροφικές εξελίξεις με τις πυρκαγιές, το πρόγραμμα αποκατάστασης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των περιοχών που επλήγησαν και τις αναγκαίες αλλαγές στο σύστημα πρόληψης και πολιτικής προστασίας».

Νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά ζήτησε την άμεση αντικατάσταση των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά, που για εκείνη αποτελεί το πρώτο βήμα πραγματικής ανάληψης ευθύνης, αλλιώς όπως σημείωσε, «η συγνώμη του Πρωθυπουργού είναι προσχηματική και για λόγους επικοινωνίας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα