ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος (1966) είναι Έλληνας πολιτικός και γεννήθηκε το 1966 στη Βέροια. Εξελέγη βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και επανεξελέγη τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015, καθώς και το 2019. Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθετήθηκε Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας. Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του AΤΕΙ Λάρισας (Τμήμα Λογιστικής), και έκανε το μεταπτυχιακό του στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάστηκε ως εφοριακός στη Βέροια και από το 2004 έως και το 2008 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΑΚΕ Εφοριακών Ημαθίας - Πέλλας - Πιερίας. Επίσης, διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Ημαθίας, αρμόδιος για τις διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εμπορίου και Προστασίας του καταναλωτή. Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Απόστολος Βεσυρόπουλος

Παράταση για δηλώσεις κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών με καταληκτική ημερομηνία υποβολής εντός των μηνών Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2021, δίνει το οικονομικό επιτελείο.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Επιστολή στοιχηματικών στο ΥΠΟΙΚ: Ανεφάρμοστος ο νέος φόρος για τους παίκτες - Τι πρέπει να αλλάξει

Διευκρινίσεις σχετικά με το νέο τρόπο φορολόγησης του παίκτη, "ανά δελτίο", ζητά η Ένωση Εταιρειών Διαδικτυακών Παιγνίων Ελλάδας. Οι προτάσεις για τη βελτίωση της διάταξης και η απαραίτητη παράταση μέχρι τον Ιούλιο.