Καταγγελία για τον Ζβέρεφ από πρώην του: “Μου είπε ‘ελπίζω να πεθάνεις, αλλά όχι στο δωμάτιό μου'”

Καταγγελία για τον Ζβέρεφ από πρώην του: “Μου είπε ‘ελπίζω να πεθάνεις, αλλά όχι στο δωμάτιό μου'”

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες βρίσκεται ο Γερμανός σταρ του τένις, Αλεξάντερ Ζβέρεφ από την πρώην σύντροφό του, Όλγα Σαρίποβα, η οποία όπως αναφέρει έχει υπάρξει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον χρυσό ολυμπιονίκη του Τόκιο.

Τα προβλήματα για τον χρυσό ολυμπιονίκη του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν σταματούν. Μετά τις καταγγελίες περί βίαιης συμπεριφοράς από την πρώην σύντροφό του, Όλγα Σαρίποβα, τον περασμένο Οκτώβρη, ο Γερμανός τενίστας βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες από την Σαρίποβα, η οποία περιέγραψε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του τουρνουά μάστερς της Σανγκάης.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο, ωστόσο ο Ζβέρεφ φαίνεται να έχει φερθεί βίαια στην Σαρίποβα αρκετές φορές, όπως καταγγέλλει η ίδια. Ο Ζβέρεφ από την πλευρά του έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις όποιες καταγγελίες έκανε εναντίον του η πρώην σύντροφός του, ωστόσο το 2019, όπως αναφέρει η Ρωσίδα, κατά τη διάρκεια του Laver Cup στη Γενέβη, ο Ζβέρεφ είχε αποπειραθεί να της κάνει και πάλι κακό.

Οι τελευταίες και πιο σοβαρές καταγγελίες της Σαρίποβα έχουν αφορμή το τουρνουά της Σανγκάης το 2019 όταν η πρώην σύντροφος του Γερμανού είχε πάει σε μαγαζί περιποίησης και δέχτηκε μηνύματα από τον Ζβέρεφ σε έξαλλη κατάσταση. “Γιατί έφυγες και με άφησες χωρίς να μου το πεις; Εγώ σε περίμενα τόση ώρα. Δεν με αγαπάς;”, έγραφε ο Ζβέρεφ που έψαχνε αφορμή για τσακωμό.

Η Ρωσίδα ζήτησε λίγο χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της, ωστόσο όταν επέστρεψε στο δωμάτιο είδε τον Ζβέρεφ να φεύγει με τη δικαιολογία ότι την περίμενε για ώρες και πως ήταν η σειρά της να περιμένει. Όπως αναφέρει, υπέστη λιποθυμικό σοκ με τον Ζβέρεφ να της χορηγεί την απαραίτητη δόση ινσουλίνης αλλά να της τονίζει πως αν πεθάνει στο δωμάτιό του, θα του κάνει κακό.

Εγώ είχα λιποθυμικό επεισόδιο και μου έκανε ένεση ινσουλίνης. Όταν επέστρεψε, μου μέτρησε το επίπεδο ζαχάρου και μου φώναζε πως αν πεθάνω στο δωμάτιό του θα του δημιουργήσω πολλά προβλήματα. Μου έλεγε πως είναι το θύμα της σχέσης, πως δεν τον αφήνω να συγκεντρωθεί και όταν του είπα να χωρίσουμε έγινε βίαιος. Με έπιασε από το λαιμό, με έσπρωξε στον τοίχο, και με χτύπησε. ‘Ελπίζω να πεθάνεις, αλλά όχι στο δωμάτιό μου. Είσαι σκουπίδι, δεν σε χρειάζομαι’, μου είπε και έφυγε”, ανέφερε η Σαπίροβα, που μετά από αυτό το περιστατικό ήρθε το τέλος στη σχέση της με τον Ζβέρεφ και έκτοτε δεν ξαναείδε τον Γερμανό τενίστα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα