Adele: Η μεγάλη επιστροφή στο Saturday Night Live: “Έφερα τον μισό εαυτό μου”

Adele: Η μεγάλη επιστροφή στο Saturday Night Live: “Έφερα τον μισό εαυτό μου”
Η Adele στο SNL Youtube / @Saturday Night Live

Η γνωστή τραγουδίστρια Adele παρουσίασε για πρώτη φορά το "Saturday Night Live". Αυτοσαρκάστηκε για την απώλεια βάρους της και διακωμώδησε το "Bachelor".

Την πρώτη της εμφάνιση ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Adele το βράδυ του Σαββάτου (24/10) στο “Saturday Night Live”.

Η Adele, η οποία δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε αυτό το κομμάτι, δήλωσε νωρίτερα πως ήταν τρομοκρατημένη για αυτό το εγχείρημα, ενώ διευκρίνισε πως ένας από τους λόγους που το τόλμησε ήταν επειδή το άλμπουμ της δεν είναι ακόμη έτοιμο.

“Το άλμπουμ μου δεν έχει τελειώσει και φοβάμαι πολύ να κάνω και τα δύο. Θα προτιμούσα να φορέσω μερικές περούκες, να πιώ ένα ποτήρι κρασί (ή έξι) και απλά να δω τι θα συμβεί”, είπε κατά την έναρξη της παρουσίασης, εξηγώντας την απόφασή της να εμφανιστεί στην εκπομπή ως οικοδέσποινα και όχι ως φιλοξενούμενη με την ιδιότητα της τραγουδίστριας.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, η οποία έχει να κυκλοφορήσει νέο δίσκο από το 2015, δεν άφησε ασχολίαστη και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, που έχει συζητηθεί πολλάκις τον τελευταίο καιρό, καθώς έχασε πολλά κιλά.

Με αυτοσαρκασμό, χιούμορ και χαμόγελο, η Adele αναφέρθηκε στην απώλεια του βάρους της, λέγοντας:

“Ξέρω ότι φαίνομαι πάρα πολύ διαφορετική από τότε που με είδατε τελευταία φορά. Αλλά στην πραγματικότητα, εξαιτίας όλων των περιορισμών του κορονοϊού και των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, έπρεπε να ταξιδέψω με πολύ λίγα πράγματα, έτσι μπορούσα να φέρω μόνο τον μισό μου εαυτό και αυτό που βλέπετε είναι το μισό που επέλεξα”.

Οι δηλώσεις της έκαναν το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα, ενώ οι φανς της μουσικής της δεν έμειναν ανικανοποίητοι, καθώς η Adele τραγούδησε και μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ διακωμώδησε το διάσημο ριάλιτι “Bachelor”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα