Ηλίας Μαμαλάκης: Πανηγύρισε το “τέλος” της καραντίνας του με… θετικά τεστ κορονοϊού

Ηλίας Μαμαλάκης: Πανηγύρισε το “τέλος” της καραντίνας του με… θετικά τεστ κορονοϊού
Ο Ηλίας Μαμαλάκης Instagram

Βιάστηκε να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας του ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην Covid-19 πριν μερικές ημέρες, καθώς τα τεστ που ανέβασε στα social media έδειχναν το ακριβώς αντίθετο. Τα σχόλια που δέχθηκε.

Καραντίνα τέλος” έσπευσε να δηλώσει στα social media ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος πριν μερικές ημέρες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε.

Ο καταξιωμένος σεφ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook δυο τεστ κορονοϊού, στα οποία απεικονίζεται η κόκκινη γραμμή που αποδεικνεύει πως είναι αρνητικά αλλά και μια αχνή γραμμή ακριβώς από πάνω, πράγμα που σημαίνει πως το άτομο εξακολουθεί να νοσεί.

Από τη χαρά του που η δεύτερη γραμμή ήταν πιο αχνή πανηγύρισε το τέλος της καραντίνας του, δίνοντας παράλληλα συμβουλές υγιεινής στους διαδικτυακούς του φίλους, όμως εκείνοι έσπευσαν να τον ενημερώσουν πως ο ίδιος παραμένει θετικός και πως δεν μπορεί ακόμα να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Καραντίνα τέλος. Δυο απανωτά τεστ βγήκαν αρνητικά. Προσοχή τώρα μάσκα. Πλύσιμο χεράκια. Και μπόλικο οινόπνευμα στα χέρια και το πρόσωπο. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση που έπιασαν. Περισσότερες ευχές πήρα τώρα παρά στην γιορτή μου πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα συμπαντικούς. Συνεχίζω λοιπόν πιο προσεκτικά και με μεγάλη δίψα. Ευχαριστώ και πάλι“, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μάλιστα, απαντώντας στα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων εξήγησε πως λανθασμένα θεώρησε πως τα τεστ είναι πια αρνητικά, καθώς τις προηγούμενες ημέρες και οι δυο γραμμές ήταν έντονες, απόδειξη πως το τεστ είναι θετικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα