Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη που έκανε για το φύλο του μωρού

Ιωάννα Τούνη instagram

Σε μια αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου προέβη η Ιωάννα Τούνη ενώ αναμένεται να γιορτάσει αύριο Τετάρτη τα 29α γενέθλιά της.

Η Ιωάννα Τούνη θα κλείσει αύριο τα 29 της χρόνια και μετά από αρκετό καιρό που έχει περιορίσει τις εξόδους της λόγω εγκυμοσύνης, το βράδυ πρόκειται να γιορτάσει στη Χαλκιδική ενώ αύριο Τετάρτη αναμένεται να μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε ένα πάρτι που της διοργάνωσαν οι φίλες της.

"Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Και θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ, θα βγω για ποτό μετά από μήνες. Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο. Θα πάω και θα το ευχαριστηθώ" ανέφερε σε ένα story της στο Instagram.

"Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου "κορίτσι, κορίτσι". Ο Δημήτρης θέλει αγόρι".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ INSTAGRAM

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK