Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετωπίζει

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετωπίζει
Η Κατερίνα Καινούργιου papadakispress

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως σκέφτεται να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, λόγω του προβλήματος γονιμότητας που αντιμετωπίζει.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία συνομίλησαν για την μητρότητα και την ιδέα απόκτησης ενός παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ανθής και πως ίσως τον επόμενο μήνα να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, λόγω χαμηλής γονιμότητας.

“Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα. Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή. Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ..”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: “Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω ρε γ…. μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια…”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα